9 °C Budapest

Kell egy csapat - új partnereket keres az adidas Group magyarországi leányvállalata (x)

Pénzcentrum
2009. december 15. 09:17

Adolf Dassler, az adidas legendás alapítója az egész életét olyan termékek előállítására tette fel, amelyek segítségével a sportolók a maximumon teljesíthetnek. Szellemiségét az adidas Group üzletei, dolgozói és a forgalmazott termékek viszik tovább. A Nagy Csapatnak most további hazai vállakozók is tagjai lehetnek, hiszen az adidas Budapest Kft. hálózatának bővítése céljából új kereskedelmi partnereket keres.

Az adidas évtizedek óta kiemelkedő eredményeket ér el a sportruházat-értékesítés terén, a magas minőségi követelményeknek, a folyamatos innovációnak, valamint a jól felépített és működtetett kereskedelmi hálózatának köszönhetően. A vállalat sikerét tovább fokozta, hogy 2006 januárjában fuzionált a sportszerpiac egy másik jelentős szereplőjével, a Reebokkal. A Reebok választéka remekül kiegészíti az adidas termékskáláját, hiszen míg az adidas elsősorban a versenysportolók igényeire fókuszálva fejleszt ki sportfelszereléseket - amelyeket elérhetővé tesz a mindennapi sportolók számára is, a Reebok inkább a sport örömét szem előtt tartva kínál termékeket, a sportolók és a hétköznapi sportszerető emberek számára egyaránt.


Az adidas Budapest Kft., az adidas és Reebok márkák hivatalos magyarországi forgalmazója most lehetőséget kínál arra, hogy új partnerek is csatlakozzanak a csoporthoz, és adidas-Reebok márkaboltok üzemeltetőiként részesei legyenek a sikersztorinak. Mivel a kiemelt üzletek profitabilitását az exkluzív megjelenés, a forgalmazott termékek kiváló minősége, az adidas és Reebok márkák népszerűsége és a kiszolgálás magas színvonala garantálja, az adidas Group nagy hangsúlyt fektet a képzésre, az üzlethelység és a dolgozók megjelenésére, és segítséget nyújt olyan kérdésekben is, mint az optimális árukészlet meghatározása vagy a termékkihelyezés.

A sikeres együttműködés érdekében az adidas Budapest Kft. olyan befektetőket keres, akik a beruházásban hosszú távon, aktív közreműködéssel és kereskedelmi tapasztalattal kívánnak részt venni. Az együttműködés során a cég folyamatos támogatással biztosítja a kockázatok minimalizálását, a befektetés mihamarabbi megtérülését és a profit maximalizálását, sőt, az új márkaboltok ismertségéről is gondoskodik a szükséges promóciók biztosításával és megszervezésével.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne többet megtudni az együttműködés feltételeiről, érdeklődjön a hungary@adidas.com  e-mail címen.

(x)

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem