Itt az Erste Kamatlépcső - új betéti termék vállalkozásoknak

Pénzcentrum
2008. november 19. 15:17

Új betéti terméket vezetett be a vállalkozások számára a mai naptól az Erste Bank Hungary Nyrt. Az Erste Kamatlépcső Vállalkozói Betét négy hónap futamidejű, sávos kamatozású forintbetét, amelyet az ügyfelek az első kamatperiódust követően kamatveszteség nélkül törhetnek fel, ha vállalkozásuk likviditási helyzete úgy kívánja.

Tenke Gábor, az Erste Bank mikrovállalati igazgatója elmondta: az Erste Kamatlépcső Vállalkozói Betét rugalmas, de ugyanakkor biztonságos megtakarítási forma, amely ideálisan alkalmazkodik a vállalkozások likviditási igényeihez, mivel a betétben elhelyezett összeg a futamidő alatt, az első kamatperiódust követően bármikor kamatveszteség nélkül hozzáférhető. Az új terméket a pénzintézet a forint pénzforgalmi bankszámlával rendelkező vállalkozások, gazdasági társaságok, társadalmi szervezetek, valamint egyéni vállalkozások részére nyújtja.

Az Erste Kamatlépcső Vállalkozói Betét kiemelkedő kamatot kínál a bank már meglévő és új ügyfelei számára egyaránt, akár már 1 millió forint elhelyezése esetén is forgalmi elvárások, tranzakciós feltételek nélkül. A sávos kamatozásnak köszönhetően a betét kamata a 4 hónapos futamidő végén eléri a 18 százalékot (EBKM: 10,9 százalék). Az új betétben történő lekötésre a pénzintézet lehetőséget biztosít akár személyesen az Erste Bank 201 egységből álló fiókhálózatában, a megyeszékhelyeken található Kereskedelmi Centrumokban, vagy akár elektronikus rendszerein (Erste Vállalati NetBank, Erste Electra, Erste Vállalati TeleBank) keresztül is.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 12. péntek
Klára
32. hét
Augusztus 12.
A fiatalok világnapja
Augusztus 12.
Az elefántok napja
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?