Itt az Erste Kamatlépcső - új betéti termék vállalkozásoknak

Pénzcentrum
2008. november 19. 15:17

Új betéti terméket vezetett be a vállalkozások számára a mai naptól az Erste Bank Hungary Nyrt. Az Erste Kamatlépcső Vállalkozói Betét négy hónap futamidejű, sávos kamatozású forintbetét, amelyet az ügyfelek az első kamatperiódust követően kamatveszteség nélkül törhetnek fel, ha vállalkozásuk likviditási helyzete úgy kívánja.

Tenke Gábor, az Erste Bank mikrovállalati igazgatója elmondta: az Erste Kamatlépcső Vállalkozói Betét rugalmas, de ugyanakkor biztonságos megtakarítási forma, amely ideálisan alkalmazkodik a vállalkozások likviditási igényeihez, mivel a betétben elhelyezett összeg a futamidő alatt, az első kamatperiódust követően bármikor kamatveszteség nélkül hozzáférhető. Az új terméket a pénzintézet a forint pénzforgalmi bankszámlával rendelkező vállalkozások, gazdasági társaságok, társadalmi szervezetek, valamint egyéni vállalkozások részére nyújtja.

Az Erste Kamatlépcső Vállalkozói Betét kiemelkedő kamatot kínál a bank már meglévő és új ügyfelei számára egyaránt, akár már 1 millió forint elhelyezése esetén is forgalmi elvárások, tranzakciós feltételek nélkül. A sávos kamatozásnak köszönhetően a betét kamata a 4 hónapos futamidő végén eléri a 18 százalékot (EBKM: 10,9 százalék). Az új betétben történő lekötésre a pénzintézet lehetőséget biztosít akár személyesen az Erste Bank 201 egységből álló fiókhálózatában, a megyeszékhelyeken található Kereskedelmi Centrumokban, vagy akár elektronikus rendszerein (Erste Vállalati NetBank, Erste Electra, Erste Vállalati TeleBank) keresztül is.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. február 21. szerda
Elenonóra
8. hét
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem