29 °C Budapest

Új szolgáltatás az NFÜ honlapján: a pályázók hatékonyabb tájékoztatását segíti az RSS

Pénzcentrum
2008. november 12. 14:03

A honlappal kapcsolatban visszaérkezett vélemények azt mutatták, hogy a pályázók sok esetben nehezen tudják követni saját pályázatuk változásait. Ezt figyelembe véve, a pályázati hatékonyság növelése érdekében kialakítottunk egy új webes szolgáltatást, amely segítségével az egyes pályázatokkal kapcsolatos közlemények ezentúl követhetőbbé és átláthatóbbá válnak.

Az alkalmazás a már korábban létrehozott hírcsatornákra épül. Ezek az RSS csatornák lehetővé teszik, hogy egy honlap aktualitásairól, híreiről a webhely törzslátogatói minél gyorsabban értesüljenek. Az olvasónak nincs más dolga, mint a pályázat mellett elhelyezett RSS-ikonra klikkelni. Ez után a kiválasztott pályázattal kapcsolatos minden tartalmi változásról értesítést fog kapni.

Fontos tudni, hogy az operatív programra (OP) vonatkozó RSS szolgáltatás kizárólag az adott OP alá tartozó összes pályázatot egységesen érintő információkat szolgáltatja. Egy konkrét pályázat közleményeit a pályázat mellett elhelyezett RSS ikonról lehet elérni. (Pl.: ha a GOP 2.1.1 pályázattal kapcsolatos összes változást szeretnénk követni, akkor a GOP főmappa és a GOP 2.1.1 RSS szolgáltatást egyaránt be kell állítanunk. Ilyenkor a két csatorna által jelzett módosítások összessége adja a pályázat összes módosítását).

Az NFÜ bízik abban, hogy ez a szolgáltatás nagyban hozzájárul majd az igen összetett uniós pályázati rendszer átláthatóbbá tételéhez.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 20. szombat
Illés
29. hét
Július 20.
A Hold napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem