3 °C Budapest

Új szolgáltatás az NFÜ honlapján: a pályázók hatékonyabb tájékoztatását segíti az RSS

Pénzcentrum
2008. november 12. 14:03

A honlappal kapcsolatban visszaérkezett vélemények azt mutatták, hogy a pályázók sok esetben nehezen tudják követni saját pályázatuk változásait. Ezt figyelembe véve, a pályázati hatékonyság növelése érdekében kialakítottunk egy új webes szolgáltatást, amely segítségével az egyes pályázatokkal kapcsolatos közlemények ezentúl követhetőbbé és átláthatóbbá válnak.

Az alkalmazás a már korábban létrehozott hírcsatornákra épül. Ezek az RSS csatornák lehetővé teszik, hogy egy honlap aktualitásairól, híreiről a webhely törzslátogatói minél gyorsabban értesüljenek. Az olvasónak nincs más dolga, mint a pályázat mellett elhelyezett RSS-ikonra klikkelni. Ez után a kiválasztott pályázattal kapcsolatos minden tartalmi változásról értesítést fog kapni.

Fontos tudni, hogy az operatív programra (OP) vonatkozó RSS szolgáltatás kizárólag az adott OP alá tartozó összes pályázatot egységesen érintő információkat szolgáltatja. Egy konkrét pályázat közleményeit a pályázat mellett elhelyezett RSS ikonról lehet elérni. (Pl.: ha a GOP 2.1.1 pályázattal kapcsolatos összes változást szeretnénk követni, akkor a GOP főmappa és a GOP 2.1.1 RSS szolgáltatást egyaránt be kell állítanunk. Ilyenkor a két csatorna által jelzett módosítások összessége adja a pályázat összes módosítását).

Az NFÜ bízik abban, hogy ez a szolgáltatás nagyban hozzájárul majd az igen összetett uniós pályázati rendszer átláthatóbbá tételéhez.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57