19 °C Budapest

Megvan az év internetes kereskedője!

Pénzcentrum
2008. november 12. 08:42

A közönségszavazás, majd azt követően a szakmai zsűri döntése alapján a CIB Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által életre hívott "Év Internetes Kereskedője Díj" 2008. évi nyertese az online piacteret működtető Netpincér.hu weboldal lett. Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője címet az OrangeWays.com kapta. A zsűri az idei évben először különdíjat is ítélt, amelyet a G'Roby online shop érdemelt ki.

Az Év Internetes Kereskedője Díj ünnepélyes kiosztására 2008. november 11-én a CIB Bank egyik központi épületében került sor. A megtisztelő cím elnyerésével a Netpincér.hu - amely az elmúlt évben az Év Legígéretesebb Kereskedője díjat nyerte el - beváltotta a hozzá fűzött reményeket, s idén jogot szerzett arra, hogy egy évig használhassa "Az Év Internetes Kereskedője 2008" megjelölését, valamint elnyerte az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott online kampányt. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztotta az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is, amely elismerést az OrangeWays.com zsebelt be. Az idei évben a zsűri úgy döntött, hogy különdíjjal értékeli a G'Roby online shopot, amely több éve minőségi, folyamatosan megújuló online tevékenységet folytat, dinamikusan növekszik.

Az év internetes kereskedője

A Netpincér.hu saját jellemzése alapján nem más, mint a világ konyhaművészete a képernyőn. Az internetes felhasználók kényelmesen és egyszerűen válogathatnak bármely, Magyarországon a megadott címre házhoz szállító étterem kínálatából. A világhálón lebonyolított vásárlások száma alapján a NetPincér.hu ma az egyik legszívesebben használt szolgáltatás a magyar internetezők között.
A választék megtekintéséhez csak meg kell adni a szállítási címet, és regisztráció nélkül kényelmesen végignézhetők az étlapok. A regisztráció a kiszállításhoz szükséges adatokat kéri el, a futárnak pedig csak annyit kell fizetni, mintha telefonon rendeltük volna az ételt. Újítás, hogy a rendelések kiegyenlítéséhez több online fizetési lehetőség is igénybe vehető, valamint egyes éttermekbe online asztalfoglalásra is mód van.

Az év legígéretesebb internetes kereskedője

Az OrangeWays Zrt. - amely Magyarország legdinamikusabban fejlődő közlekedési vállalata - 2007 óta kínál magas minőségű komfortbusz-szolgáltatásokat nemzetközi menetrendszerinti és különjárati viszonylatban. A szolgáltatások minőségét a szokásosnál magasabb felszereltségű, minden kényelmet kiszolgáló autóbuszok, és a kínált extra szolgáltatások biztosítják. Az üzleti modell több tekintetben hasonló a már ismert "fapados" légitársaságok modelljéhez, internetes foglalási és online fizetést biztosító rendszerrel és értékesítési ügynöki hálózattal helyettesítik a saját jegyeladási helyeket.

A különdíjas

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A G'Roby Élelmiszer-szupermarket lánc - amely 1992 óta működik Budapesten - 1999-ben indította útjára házhozszállítási szolgáltatását, és Magyarországon az elsők között, 2000 tavaszán nyitotta meg online áruházát. Az eltelt időszak alatt sikerült egy olyan színvonalas és elismert szolgáltatást létrehozni, amely a fogyasztókat, a megrendelőket magas színvonalon, minden tekintetben igényesen szolgálja ki.

A G'Roby NETSHOP Kft. közel hetven fős csapata minden nap azon fáradozik, hogy a vevők felől érkező igényeket maradéktalanul kielégítse, és az online áruház szolgáltatásait az elvárásoknak megfelelően alakítsa. Így Magyarország egyik legelismertebb internetes üzletévé nőtte ki magát az évek alatt.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 7. kedd
Gizella
19. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem