Gucci-luxus az Andrássy úton: célkeresztben a japánok?

Pénzcentrum
2008. szeptember 30. 09:15

A hazai piacon megjelenő luxusmárkáktól megszokott módon a Louis Vuitton és a Burberry után a Gucci is csendben nyitotta meg Andrássy úti üzletét - írja a Napi.

Árai alapján a Gucci is az itt élő külföldiekre és a turistákra, közülük is elsősorban a japánokra számít. A luxuscikkek forgalmazásával foglalkozó cégek az európai körutazást rendszerint nagybevásárlással kiegészítő távol-keleti utasok számától teszik függővé az üzletnyitást.

Az Operával szembeni Gucci üzletben a férfiingek ára 50 ezernél, a cipők 100 ezernél, az öltönyök pedig 300 ezer forintnál kezdődnek, míg a női cipők 150-200 ezer, a ruhák pedig 200-300 ezer forinttól indulnak.

A következő luxusmárkákra sem kell már sokáig várni: a Roberto Cavalli üzlet mellett hamarosan az Emporio Armani is megnyithat.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?