Hogyan juthatsz ingyen pénzhez? Tudnak újat mutatni az amerikaiak

Pénzcentrum
2008. június 16. 09:30

Az Egyesült Államokban már egy ideje illegális az online szerencsejáték, most azonban egy texasi vállalkozó tudott újat mutatni, olyan interneten keresztül elérhető fogadási oldalt épített ki, amely a törvényeknek is teljes mértékben megfelel - írja a listáiról híres Forbes magazin.

A Centsports.com esetében nincs illegális fogadásról szó, ugyanis itt a játékosok nem a saját pénzüket kockáztatják, hanem regisztrációkor kapnak 10 centet. Ezt a 10 centet kockáztathatják, persze a kifizetés nem olyan egyszerű. Ennek igényléséhez el kell érni 20 dollárnyi nyereséget, ekkor lehet legalább 10 dollár értékben kifizetést igényelni.

Ennek értelmében a felhasználók nem veszítenek semmit. A kifizetés egyébként annyira mégsem egyszerű, ugyanis bizonyos fékek vannak a rendszerben. Az oldal létrehozója, Victor Palmer szabályai szerint a felhasználók egymással versenyre kelnek, hogy a közös kasszából vehessék ki nyereményüket, a szerencsésebbek előnyt élveznek.

A más oldalakról már ismerősnek tűnő beajánlásos rendszer is működik, 5 százalékot kaphat az ajánló abból, amit ismerősei nyernek.

Ha a szabályrendszer már teljesen világos már csupán egy kérdés motoszkálhat a fejünkben: miért éri meg mindez Palmernek? A kulcs a reklám, ugyanis már jelenleg is 200 ezer felhasználót tudhat maga mögött az oldal, és minden hónapban közel duplájára emelkedik.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?