16 °C Budapest

Határtalan hitelek az UniCredit Banktól

Pénzcentrum
2007. október 18. 10:46

Európában az UniCredit Csoport rendelkezik a legkiterjedtebb hálózattal. Ennek köszönhetően a csoport most speciális, országhatárokon átívelő finanszírozási szolgáltatást kínál több országban is jelen lévő vállalati ügyfelei részére, az úgynevezett Cross Border Plus hitelt. Ez a hiteltípus testre szabott megoldást nyújt mind induló vállalkozások, mind közép- és nagyvállalatok számára leányvállalataik finanszírozására a közép- és kelet-európai országokban csakúgy, mint Olaszországban, Ausztriában vagy Németországban. Az UniCredit Csoport egyedülálló szolgáltatása Európa 20 országában több mint 100 000 vállalat számára elérhető.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Cross Border Plus hitel gyorsan és adminisztrációmentesen hozzáférhető: az UniCredit Csoport bármely ügyfele hiteligénnyel fordulhat banki ügyfélmenedzseréhez leányvállalatának finanszírozása érdekében. Hiteligény esetén az anyavállalat bankja - a fennálló átfogó üzleti kapcsolatrendszerre és az anyacég hitelképességére alapozva - első osztályú referenciát nyújt az UniCredit Csoport helyi bankja számára. A leányvállalat székhelye szerinti országban a bank e támogatás alapján gondoskodik az egyszerű hitelügyintézésről és a hitelösszeg gyors folyósításáról. Az ügyfél különféle hiteltípusok közül választhat, mint például forgóeszköz-finanszírozás, folyószámlahitel, beruházási hitelek vagy bankgaranciák. A hitel 10 millió euró összegig, illetve ennek helyi devizában kifejezett ellenértékéig igényelhető maximum 5 éves futamidőre.

A Cross Border Plus hitel teljes mértékben képes megfelelni az ügyfelek igényeinek. A hitel segítségével a vállalatcsoportok nem csak hatékonyan bővíthetik nemzetközi tevékenységüket, hanem egy olyan tőkeerős, megbízható partner támogatását is élvezhetik, amelynek hálózata egész Európára kiterjed. Az első "igazán európai bank", az UniCredit Csoport jelenleg 20 országban van jelen. A Capitaliával való egyesülésének eredményeként a csoport fiókjainak száma 9 000-re nőtt. A Cross Border Plus hitelt az ügyfelek e kiterjedt hálózat bármely országában igénybe vehetik.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20