21 °C Budapest

Határtalan hitelek az UniCredit Banktól

Pénzcentrum
2007. október 18. 10:46

Európában az UniCredit Csoport rendelkezik a legkiterjedtebb hálózattal. Ennek köszönhetően a csoport most speciális, országhatárokon átívelő finanszírozási szolgáltatást kínál több országban is jelen lévő vállalati ügyfelei részére, az úgynevezett Cross Border Plus hitelt. Ez a hiteltípus testre szabott megoldást nyújt mind induló vállalkozások, mind közép- és nagyvállalatok számára leányvállalataik finanszírozására a közép- és kelet-európai országokban csakúgy, mint Olaszországban, Ausztriában vagy Németországban. Az UniCredit Csoport egyedülálló szolgáltatása Európa 20 országában több mint 100 000 vállalat számára elérhető.

A Cross Border Plus hitel gyorsan és adminisztrációmentesen hozzáférhető: az UniCredit Csoport bármely ügyfele hiteligénnyel fordulhat banki ügyfélmenedzseréhez leányvállalatának finanszírozása érdekében. Hiteligény esetén az anyavállalat bankja - a fennálló átfogó üzleti kapcsolatrendszerre és az anyacég hitelképességére alapozva - első osztályú referenciát nyújt az UniCredit Csoport helyi bankja számára. A leányvállalat székhelye szerinti országban a bank e támogatás alapján gondoskodik az egyszerű hitelügyintézésről és a hitelösszeg gyors folyósításáról. Az ügyfél különféle hiteltípusok közül választhat, mint például forgóeszköz-finanszírozás, folyószámlahitel, beruházási hitelek vagy bankgaranciák. A hitel 10 millió euró összegig, illetve ennek helyi devizában kifejezett ellenértékéig igényelhető maximum 5 éves futamidőre.

A Cross Border Plus hitel teljes mértékben képes megfelelni az ügyfelek igényeinek. A hitel segítségével a vállalatcsoportok nem csak hatékonyan bővíthetik nemzetközi tevékenységüket, hanem egy olyan tőkeerős, megbízható partner támogatását is élvezhetik, amelynek hálózata egész Európára kiterjed. Az első "igazán európai bank", az UniCredit Csoport jelenleg 20 országban van jelen. A Capitaliával való egyesülésének eredményeként a csoport fiókjainak száma 9 000-re nőtt. A Cross Border Plus hitelt az ügyfelek e kiterjedt hálózat bármely országában igénybe vehetik.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. március 29. 10:30
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem