7 °C Budapest

Összeomlott a Norbi birodalom?

Pénzcentrum
2007. szeptember 27. 09:28

Szeptember 13-i kezdőnappal rendelte a Fővárosi Bíróság a Norbi Egészségkonyha Étel-házhozszállító Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. felszámolását, miután tavaly decemberben felszámolási kérelmet adtak be ellene - írja a Napi Gazdaság.

A 3 millió forint jegyzett tőkével alapított cég az Update termékeket is használta, és az ételek elkésíztésénél nem használhattak cukrot, aszpartamot, zsírt, repceolajat, finomlisztet és prézlit. Bár még így sem tudtak jelentős részesdést elérni az ebéd-házhozszállítási piacon.

A piacot az olyan cégek uralják, amelyek több milliárd forintos éves forgalmat tudnak felmutatni. Ugyan Norbi cégét felszámolják, de az Update termékek forgalma egyre nő, és utat törtek a nagy élelmiszergyártók felé is, így már a Food Expressnél is kapható Update élelmiszer.

A tavalyi felszámolási kérelemről nem lehet sokat tudni, de mindenesetre a Napi Gazdaság semmilyen pénzügyi adatot nem talált a Norbi cégről a cégbíróság online adatbázisában...

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?