0 °C Budapest

Ingyenes elemzési lehetőség!

Pénzcentrum
2007. szeptember 12. 16:30

Együtt kampányol az Avnet, az Oracle, a Sun és az AMD, a négy informatikai cég akciója során a magyar KKV-k ingyenesen kipróbálhatják az üzleti elemző szoftvereket és a hardvereket.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Szeptemberben útjára indul a négy informatikai cég "Try and Buy" akciója és ingyenes ajánlata, mely a magyar kis- és középvállalati szektort célozza meg. Az Avnet Technology Solutions, az Oracle, a Sun és az AMD összefogásából született "csomag" eddig szokatlan lehetőséget ad a magyar vállalkozások számára.

Az összeállított ajánlatban a négy cég december 15-ig ingyenes kipróbálási, tesztelési lehetőséget biztosít a kisebb cégek számára is. Üzleti, kereskedelmi adatainak elemzésére most minden érdeklődő cég ingyenesen kérhet próbaverziót a négy IT szállítótól. Az KKV-k az Oracle business intelligence programjai alapján tekinthetik át saját működésüket, kereskedelmi helyzetüket, lehetőségeiket, gyenge pontjaikat.
Eddig nem ismert mutatókat, jellemzőket tárhat fel az akciós csomag, és döntés-előkészítésben jelentősen megkönnyítheti a vezetők munkáját a BI rendszer.

Az elindult promóció "információs központja" a négy cég által létrehozott BI honlap, amelyről az érdeklődők minden információt megkapnak az első lépésekhez. A https://www.penzcentrum.hu/www.MilyenBIrendszertVegyek.hu oldalon az érdeklődők a saját vállalati méretükhöz, paramétereikhez megfelelő rendszert választhatják ki: mikro-, kis-, és közepes vállalkozásoknak speciális üzleti elemző szoftver-hardver csomagot állított össze a négy cég. Az Oracle üzleti intelligencia programjaihoz a Sun, az AMD és az Avnet Technology Solutions szállítja a gépeket, melyek 100%-ban támogatják az elemző BI szoftverek egyszerű futtatását, használatát.

Az érdeklődők az előre összeállított konfigurációk mellett konzultáns cégek közül is választhatnak, amelyek előre elkészített projektleírásban tájékoztatják a leendő ügyfeleket a bevezetési folyamatokról. Az akcióban a Mind System, Astron és a BI Consulting ajánlataiból kapnak pontos részleteket a magyar vállalkozások.
A honlapon egyszerűen áttekinthető információk alapján választhatnak az érdeklődő cégek, saját vállalati jellemzőik alapján, és az árkalkulációs példákkal megtervezhetik befektetésüket az üzleti intelligencia rendszerbe, hardver alapokba.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Az akció honlapját az Increst kreatív ügynökség készítette el, a marketing kampányt az Avnet Technology Solutions csapatának koordinálásával valósítja meg a négy IT cég.

Az akciót támogató marketingkampány online ATL felületeken indul, banner-ekkel, szöveges ajánlókkal, és fórumokon való megjelenéssel hirdeti a négy cég speciális ajánlatát. A web megjelenéseken túl szakmai IT lapokban kampányolnak a cégek, és a kiemelkedően jó elérést biztosító vállalati partneri magazinokban is zajlik a BI csomag promóciója.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 25. hétfő
Blanka, Bianka
43. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 24. 16:06