4 °C Budapest

Ingyenes elemzési lehetőség!

Pénzcentrum
2007. szeptember 12. 16:30

Együtt kampányol az Avnet, az Oracle, a Sun és az AMD, a négy informatikai cég akciója során a magyar KKV-k ingyenesen kipróbálhatják az üzleti elemző szoftvereket és a hardvereket.

Szeptemberben útjára indul a négy informatikai cég "Try and Buy" akciója és ingyenes ajánlata, mely a magyar kis- és középvállalati szektort célozza meg. Az Avnet Technology Solutions, az Oracle, a Sun és az AMD összefogásából született "csomag" eddig szokatlan lehetőséget ad a magyar vállalkozások számára.

Az összeállított ajánlatban a négy cég december 15-ig ingyenes kipróbálási, tesztelési lehetőséget biztosít a kisebb cégek számára is. Üzleti, kereskedelmi adatainak elemzésére most minden érdeklődő cég ingyenesen kérhet próbaverziót a négy IT szállítótól. Az KKV-k az Oracle business intelligence programjai alapján tekinthetik át saját működésüket, kereskedelmi helyzetüket, lehetőségeiket, gyenge pontjaikat.
Eddig nem ismert mutatókat, jellemzőket tárhat fel az akciós csomag, és döntés-előkészítésben jelentősen megkönnyítheti a vezetők munkáját a BI rendszer.

Az elindult promóció "információs központja" a négy cég által létrehozott BI honlap, amelyről az érdeklődők minden információt megkapnak az első lépésekhez. A https://www.penzcentrum.hu/www.MilyenBIrendszertVegyek.hu oldalon az érdeklődők a saját vállalati méretükhöz, paramétereikhez megfelelő rendszert választhatják ki: mikro-, kis-, és közepes vállalkozásoknak speciális üzleti elemző szoftver-hardver csomagot állított össze a négy cég. Az Oracle üzleti intelligencia programjaihoz a Sun, az AMD és az Avnet Technology Solutions szállítja a gépeket, melyek 100%-ban támogatják az elemző BI szoftverek egyszerű futtatását, használatát.

Az érdeklődők az előre összeállított konfigurációk mellett konzultáns cégek közül is választhatnak, amelyek előre elkészített projektleírásban tájékoztatják a leendő ügyfeleket a bevezetési folyamatokról. Az akcióban a Mind System, Astron és a BI Consulting ajánlataiból kapnak pontos részleteket a magyar vállalkozások.
A honlapon egyszerűen áttekinthető információk alapján választhatnak az érdeklődő cégek, saját vállalati jellemzőik alapján, és az árkalkulációs példákkal megtervezhetik befektetésüket az üzleti intelligencia rendszerbe, hardver alapokba.

Az akció honlapját az Increst kreatív ügynökség készítette el, a marketing kampányt az Avnet Technology Solutions csapatának koordinálásával valósítja meg a négy IT cég.

Az akciót támogató marketingkampány online ATL felületeken indul, banner-ekkel, szöveges ajánlókkal, és fórumokon való megjelenéssel hirdeti a négy cég speciális ajánlatát. A web megjelenéseken túl szakmai IT lapokban kampányolnak a cégek, és a kiemelkedően jó elérést biztosító vállalati partneri magazinokban is zajlik a BI csomag promóciója.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?