Új számlacsomag kkv-knak a K&H-tól

Pénzcentrum
2007. május 15. 09:26

A K&H Bank új, kedvező kondíciójú számlacsomagot állított össze kis- és középvállalkozások számára. Az "K&H dinamikus számlacsomag" a már meglévő K&H start- és K&H aktív számlacsomagok közé illeszkedik. A Bank korábban is kiemelten kezelte a kkv szektort, a májustól bevezetett új, anyagi megtakarításokat biztosító számlacsomaggal pedig kiváló lehetőséget teremt ahhoz, hogy ügyfelei ismét okosan dönthessenek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A K&H Bank nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfeleit a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki, ezért meglévő K&H start- és K&H aktív számlacsomagjai mellé új elektronikus szolgáltatáscsomagot fejlesztett ki.
A 2007. május 2-tól igénybe vehető K&H dinamikus számlacsomag tervezésekor a K&H Bank felmérte ügyfelei pénzügyi szokásait és igényeit, s erre alapozva fejlesztette ki az új terméket.

A kis- és középvállalkozások által igénybe vehető K&H számlacsomagok általános előnye, hogy kényelmes, modern, gyors és megbízható megoldást nyújtanak, valamint havi díjuk kedvezőbb, mintha a benne foglalt szolgáltatásokat a Bank ügyfelei külön-külön vennék igénybe. A K&H dinamikus számlacsomag kivételesen kedvező, 2 990 forintos havi fix díja már tartalmazza a számlavezetési díjat, a K&H MasterCard dombornyomott üzleti bankkártya éves díját, a K&H vállalkozói e-bank vagy electra elektronikus banki rendszer havi díját, a K&H vállalati mobilinfo szolgáltatás havi díját, valamint a K&H Cégvonalhoz szükséges TPIN telefonos azonosítót. A K&H Bank új számlacsomagjánál nincs számlanyitási díj, minden hónapban díjmentes az első 10 db elektronikusan indított átutalás, valamint az első 2 db, K&H automatából történő készpénzfelvétel is.

Az új számlacsomag kialakításánál fontos szempont volt, hogy a Bank az elektronikus csatorna optimális kihasználására ösztönözze ügyfeleit. Annak érdekében, hogy méginkább megérje ezt a kényelmes megoldást választani, a K&H dinamikus számlacsomag elektronikus szolgáltatásokat valamint elektronikusan indított tranzakciókra vonatkozó kedvezményeket is biztosít az ügyfelek számára

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?