4 °C Budapest

Új számlacsomag kkv-knak a K&H-tól

Pénzcentrum
2007. május 15. 09:26

A K&H Bank új, kedvező kondíciójú számlacsomagot állított össze kis- és középvállalkozások számára. Az "K&H dinamikus számlacsomag" a már meglévő K&H start- és K&H aktív számlacsomagok közé illeszkedik. A Bank korábban is kiemelten kezelte a kkv szektort, a májustól bevezetett új, anyagi megtakarításokat biztosító számlacsomaggal pedig kiváló lehetőséget teremt ahhoz, hogy ügyfelei ismét okosan dönthessenek.

A K&H Bank nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfeleit a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki, ezért meglévő K&H start- és K&H aktív számlacsomagjai mellé új elektronikus szolgáltatáscsomagot fejlesztett ki.
A 2007. május 2-tól igénybe vehető K&H dinamikus számlacsomag tervezésekor a K&H Bank felmérte ügyfelei pénzügyi szokásait és igényeit, s erre alapozva fejlesztette ki az új terméket.

A kis- és középvállalkozások által igénybe vehető K&H számlacsomagok általános előnye, hogy kényelmes, modern, gyors és megbízható megoldást nyújtanak, valamint havi díjuk kedvezőbb, mintha a benne foglalt szolgáltatásokat a Bank ügyfelei külön-külön vennék igénybe. A K&H dinamikus számlacsomag kivételesen kedvező, 2 990 forintos havi fix díja már tartalmazza a számlavezetési díjat, a K&H MasterCard dombornyomott üzleti bankkártya éves díját, a K&H vállalkozói e-bank vagy electra elektronikus banki rendszer havi díját, a K&H vállalati mobilinfo szolgáltatás havi díját, valamint a K&H Cégvonalhoz szükséges TPIN telefonos azonosítót. A K&H Bank új számlacsomagjánál nincs számlanyitási díj, minden hónapban díjmentes az első 10 db elektronikusan indított átutalás, valamint az első 2 db, K&H automatából történő készpénzfelvétel is.

Az új számlacsomag kialakításánál fontos szempont volt, hogy a Bank az elektronikus csatorna optimális kihasználására ösztönözze ügyfeleit. Annak érdekében, hogy méginkább megérje ezt a kényelmes megoldást választani, a K&H dinamikus számlacsomag elektronikus szolgáltatásokat valamint elektronikusan indított tranzakciókra vonatkozó kedvezményeket is biztosít az ügyfelek számára

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?