2020. augusztus 10. hétfő Lőrinc

Ennyiért mehet táborba a gyerek idén: van itt minden a koronavírus-korlátozás után

  • hvg.hu
  • 2020. május 22. péntek 09:28

Az új koronavírus miatt kicsit nőttek a gyerekeknek szervezett táborok árai és kicsit szigorodtak az egészségügyi előírások is. Táborokat idén 25 ezertől 250 ezerig találni - írja a hvg.hu

Az új koronavírus miatt kicsit nőttek a gyerekeknek szervezett táborok árai és kicsit szigorodtak az egészségügyi előírások is. Táborokat idén 25 ezertől 250 ezerig talált a portál. 

Az egyik legdrágább egy amerikai mintára készült tábor, amiért heti 255 ezer forintot kell fizetniük a szülőknek. Vannak persze még drágább, ottalvós táborok ezeket 120-130 ezer forintért lehet megtalálni.

Persze nem kell milliomosnak lenni egy kis táboroztatás miatt, a velencei tónál van például 26 ezres tábor, ahol lehet sportolni, kézműveskedni, zenélni is. Keresztény ifjúsági táborba is el lehet menni, ezek is elérhetők 25 ezer forintért.

A két véglet között 50-50 ezer forint környékén lehet lecsapni nagyon változatos programú ottalvós táborokra, míg a napközis táborok, amikor a szülő reggel leadja, délután felveszi a gyerekét, 35-37 ezer forint körül mozognak.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.