25 °C Budapest

Felújítja az IC-kocsikat a MÁV

2010. szeptember 14. 09:32

Hitelből finanszírozná járműfejlesztési programját a MÁV.Hitelből finanszírozná járműfejlesztési programját a MÁV. A társaság lehetőségeit behatárolja pénzügyi helyzete, hiszen adósságszolgálatra annyit kell kifizetnie az idén, mint amennyit beruházásaihoz venne fel - írja a Magyar Hírlap.

A társaság 2012-ig 25 nagy teljesítményű villamos mozdonyt vásárol és további 25-öt rendelnének. Emellett 50 InterCity kocsi felújítása is a tervek között szerepel.

A szolgáltatás színvonalának emelésére azért is szükség van, mert az osztrák szövetségi vasút jelezte, hogy kiterjesztené szolgáltatásait Magyarországon.

A MÁV-nak 230 milliárd forintos adóssága van, a hiteltörlesztése pedig 2011-ben és 2012-ben is viszi a pénzt.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22