12 °C Budapest

Mérföldkőhöz érkezett az egyik német luxusautógyár

Pénzcentrum
2010. július 22. 17:32

Eladta kétmilliomodik személyautóját az Egyesült Államokban az Audi. A gyár rajongóihoz fordul, jósolják meg, hogy milyen lesz a hárommilliomodik USA-ban értékesített négykarikás kocsi.

Egy TDI motorral szerelt A3-as az Egyesült Államokban értékesített kétmilliomodik Audi. A kocsi június végén Kalifornia államban talált gazdára. A német luxusautógyárnak 40 év kellett ahhoz, hogy elérje a kétmilliós eladási számot a tengerentúlon. Az Audinál remélik, hogy a következő egymillió autójukat minél rövidebb idő alatt sikerül eladniuk.

A következő mérföldkő minden eddiginél gyorsabb kipipálására a körülmények adottak. Napjainkban az egy évtizeddel ezelőtti motelpalettánál kétszer szélesebb kínálatot vonultat fel a gyár 272 márkakereskedőjén keresztül az USA-ban. Az anyacég pedig 2010 és 2012 között összesen 5,5 milliárd eurót költ főként technológiai fejlesztésekre a minél nagyobb vásárlói megelégedés elérése érdekében.

Az első generációs Audi 100-as


Az Audik értékesítése a Super 90-es és a 100-as modellekkel indult 40 éve az USA-ban. A gyár Facebook oldalán most arra invitálja rajongóit, mutassák meg, szerintük hogyan néznek majd ki a jövő Audijai a hárommilliomodik amerikai kocsijuk értékesítésekor.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06