22 °C Budapest

Mérföldkőhöz érkezett az egyik német luxusautógyár

Pénzcentrum
2010. július 22. 17:32

Eladta kétmilliomodik személyautóját az Egyesült Államokban az Audi. A gyár rajongóihoz fordul, jósolják meg, hogy milyen lesz a hárommilliomodik USA-ban értékesített négykarikás kocsi.

Egy TDI motorral szerelt A3-as az Egyesült Államokban értékesített kétmilliomodik Audi. A kocsi június végén Kalifornia államban talált gazdára. A német luxusautógyárnak 40 év kellett ahhoz, hogy elérje a kétmilliós eladási számot a tengerentúlon. Az Audinál remélik, hogy a következő egymillió autójukat minél rövidebb idő alatt sikerül eladniuk.

A következő mérföldkő minden eddiginél gyorsabb kipipálására a körülmények adottak. Napjainkban az egy évtizeddel ezelőtti motelpalettánál kétszer szélesebb kínálatot vonultat fel a gyár 272 márkakereskedőjén keresztül az USA-ban. Az anyacég pedig 2010 és 2012 között összesen 5,5 milliárd eurót költ főként technológiai fejlesztésekre a minél nagyobb vásárlói megelégedés elérése érdekében.

Az első generációs Audi 100-as


Az Audik értékesítése a Super 90-es és a 100-as modellekkel indult 40 éve az USA-ban. A gyár Facebook oldalán most arra invitálja rajongóit, mutassák meg, szerintük hogyan néznek majd ki a jövő Audijai a hárommilliomodik amerikai kocsijuk értékesítésekor.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

Napokon belül indul a magyar Kickstarter: így működik a jutalomalapú közösségi finanszírozás

Az emberek egyre tudatosabban vásárolnak, sokkal jobban szeretnek olyan termékeket, szolgáltatásokat megvásárolni, amiknek tudják a mögöttes tartalmát.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?