Mérföldkőhöz érkezett az egyik német luxusautógyár

Pénzcentrum
2010. július 22. 17:32

Eladta kétmilliomodik személyautóját az Egyesült Államokban az Audi. A gyár rajongóihoz fordul, jósolják meg, hogy milyen lesz a hárommilliomodik USA-ban értékesített négykarikás kocsi.

Egy TDI motorral szerelt A3-as az Egyesült Államokban értékesített kétmilliomodik Audi. A kocsi június végén Kalifornia államban talált gazdára. A német luxusautógyárnak 40 év kellett ahhoz, hogy elérje a kétmilliós eladási számot a tengerentúlon. Az Audinál remélik, hogy a következő egymillió autójukat minél rövidebb idő alatt sikerül eladniuk.

A következő mérföldkő minden eddiginél gyorsabb kipipálására a körülmények adottak. Napjainkban az egy évtizeddel ezelőtti motelpalettánál kétszer szélesebb kínálatot vonultat fel a gyár 272 márkakereskedőjén keresztül az USA-ban. Az anyacég pedig 2010 és 2012 között összesen 5,5 milliárd eurót költ főként technológiai fejlesztésekre a minél nagyobb vásárlói megelégedés elérése érdekében.

Az első generációs Audi 100-as


Az Audik értékesítése a Super 90-es és a 100-as modellekkel indult 40 éve az USA-ban. A gyár Facebook oldalán most arra invitálja rajongóit, mutassák meg, szerintük hogyan néznek majd ki a jövő Audijai a hárommilliomodik amerikai kocsijuk értékesítésekor.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem