5 °C Budapest

Új fizetőparkolók a XIII. és a IX. kerületben

2009. október 5. 14:32

Új parkolóhelyeket festenek fel holnaptól a IX. és a XIII. kerületben, a november közepig tartó munkálatokat szakaszosan végzik el. A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. tájékoztatója szerint ez idő alatt tilos megállni az érintett területeken - írja az Index.hu.

A XIII. kerületben, a Dráva utca-Váci út-Árpád híd-Duna, valamint az Árpád híd-Váci út-Rákos-patak-Duna által határolt területen 130 új parkolójegy-kiadó automatát szerelnek fel és 3600 új parkolóhelyet festenek fel.

Angyalföldön ezen kívül felfestenek még 2400 parkolóhelyet és felszerelnek még 98 automatát a Béke út-Petneházy utca-Reitter Ferenc utca-Szegedi út, valamint a Rákos-patak-Göncöl utca-Szekszárdi út-Váci út által határolt területen.

A IX. kerületben 80 automatát telepítenek és 2600 parkolóhelyet festenek fel. A munkálatok alatt tilos lesz megállni a Bokréta utca-Üllői út-Haller utca-Mester utca, valamint a Haller utca-Soroksári út-Tóth Kálmán utca-Mester utca által határolt területen. 

Az érintetteket folyamatosan tájékoztatják, az ennek ellenére szabálytalanul parkoló autókat a munkálatokat végző cég elvontathatja a helyszínről.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?