18 °C Budapest
Carpenter working with woodenhammer, close-up.

Less be a legendás magyar olimpikon új munkahelyére: itt keresi rommá magát

2022. szeptember 10. 14:02

Új szenvedélyének hódol a kajakos, most pedig már ki is tanulná a szakmát - erről árulkodik a sportoló Instagram oldala. Kucsera Gábor tavaly decemberben jelentette be, hogy asztalosnak áll, most azonban úgy döntött, hivatalosan is kitanulja a mesterséget.

Kucsera Gábor tavaly decemberben jelentette be, hogy asztalosnak áll, még műhelyt is bérelt, annyira megtetszett neki a szakma. Akkoriban öt szakember dolgozott mellette, tőlük volt szerencséje tanulni, az egykori kajakos viszont nemrég úgy döntött, hivatalosan is kitanulja a mesterséget.

Szoktam poénkodni azzal, hogy fát korábban akkor láttam, amikor elúszott mellettem a Dunán. Egy asztalos barátommal beszéltünk sokat a szakmáról, és úgy alakult, hogy volt lehetőségem gépeket venni és műhelyt bérelni, így belevágtam. Idén augusztus óta csak ezzel foglalkozom, szerencsére öt remek szakember vesz körül, akik tanítanak

– fogalmazott Kucsera, akinek akkor tetszett meg jobban is a szakma, mikor otthon felújította a családi bútorokat. Most úgy döntött, kitanulja a mesterséget, amelyről Instagram posztban vallott.

Akkor kezdődjön egy új fejezet. Vissza az iskolapadba. Azt hiszem, kalandos éveknek nézek elébe

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

– írta Instagram-oldalán a sportoló.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 1. szombat
Malvin
39. hét
Október 1.
A zene világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?