13 °C Budapest
Budapest, 2022. augusztus 14.Fesztiválozók a 28. Sziget fesztivál ötödik napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2022. augusztus 14-én.MTI/Balogh Zoltán

Lemondta a fellépését a Sziget egyik sztárja: így változik a ma esti prgram a nagyszínpadon

MTI
2022. augusztus 15. 15:32

Műsorváltozás lesz a Sziget fesztivál hétfői zárónapján, mert a nagyszínpad egyik esti fellépője, Sam Fender énekes gégegyulladás miatt lemondta koncertjét.

A brit sztár eredetileg 19 óra 30 perckor, utolsó előttiként lépett volna a Sziget nagyszínpadára, ám menedzsmentje levélben jelezte, hogy egészségi állapota nem teszi lehetővé a koncertet - közölték a fesztivál szervezői hétfőn.

Ezért módosították a nagyszínpad hétfői programját. Először, 17.30-tól a magyar Carson Coma játszik, majd 18.30 és 19 óra között a katalán Kamchatka társulat áll színpadra. Utánuk a brit Holly Humberstone ad koncertet, végül 21.15-től a szintén brit Arctic Monkeys lép fel az idei Sziget fesztivál utolsó nagyszínpados sztárjaként.

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem