18 °C Budapest
Cropped view of a senior woman receiving help with her finances from her granddaughterhttp://195.154.178.81/DATA/istock_collage/0/shoots/783362.jpg

Nehéz helyzetbe került Fodor Zsóka: "gondolkozom még, hogy fogok adózni"

2022. július 20. 17:27

Fodor Zsóka egyike azoknak, akiket a katás adózás megszüntetése érintett.  Most pedig több száz társával együtt keresi a megoldást.

Nemrég töltötte be a nyolcvanat Fodor Zsóka, aki az örvényesi strandon mesélt arról, hogy hogyan érinti őt a KATA megszüntetése, és mik a tervei a jövőre nézve. A Barátok közt színésznője szerint fontos, hogy az embernek mindig legyenek tervei, még ennyi idősen is.

Azt viszont nem tudja, hogy most, a KATA megszűnésével hogyan fog adózni. Márpedig valamit ki kell találnia, hiszen már most tele van a színésznő naptára a következő évadra.

Az embernek mindig legyenek tervei, mert az élteti. Attól fog engem az egész ország ünnepelni 81 éves koromban is, és tovább. Egyelőre gondolkozom még, hogy hogy fogok adózni, több százezer társammal együtt. De megtaláljuk a megoldást, én ebben biztos vagyok. Egy a lényeg: hívjanak, szeressenek, színpadon legyünk édes Oszvald Marikámmal és az én Vili bácsimmal

– fogalmazott Fodor Zsóka a Mokka videójában, a híres sorozatára utalva. Egyébként a 80 éves színésznő egy percig se unatkozik: egy telekocsis kirándulás alatt megismerkedett egy Svédországban élő hölggyel, aki meg is hívta látogatóba magához. Sajnos a pandémia közbeszólt, pedig már a repülőjegye is meg volt a színésznőnek, aki a Balaton partján készül a következő színházi évadra.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 28. szerda
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?