2020. december 2. szerda Melinda, Vivien

Ismeretlen számról hívogatnak? Így működik a névtelen telefonszám kiderítése!


A névtelen telefonszám kiderítése ma már nem nagy ügy: mutatjuk, hogyan működik a névtelen telefonszám kiderítése, hogy tudd meg, kihez tartozik az ismeretlen telefonszám!

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy a nem fogadott hívás ismeretlen számról érkezett, ami számtalan probléma forrása lehet. Üzleti ügyben kerestek? Eszébe jutottunk egy távoli rokonnak? Egy kollegának kellett volna sürgősen segítséget nyújtani? Netán zűrös volt a szakítás egy korábbi párunkkal? A névtelen telefonszám kiderítése ma már egyszerűbb, mint azt valaha gondoltuk. Cikkünkben leírjuk, hogyan működik a névtelen telefonszám kiderítése és hogyan kíméljük meg ezáltal magunkat a kellemetlen helyzetektől!

Rejtett telefonszámok

Valószínűleg mind éltünk már a rejtett hívás lehetőségével, ám sokan nem tudják, hogy a telefonszám elrejtését két módszerrel is elérhetjük, amelyek a következők:

  • A szám alkalmi elrejtése: tárcsázáskor Magyarországon a #31-es kódot kell beütnünk a hívni kívánt telefonszám elé, hogy ismeretlen hívóként jelenjünk meg készülékén.
  • A szám tartós elrejtése: a telefonbeállítások közt kell megkeresnünk a kapcsolati beállításokat, ezen belül a hívásazonító beállítását, ahol hosszútávra beállíthatjuk, hogy mindig rejtett számként csörögjünk ki másoknál. A beállítás ugyanígy visszavonható.

A névtelen telefonszám kiderítése

A névtelen telefonszám kiderítése több úton is lehetséges, amelyeket összegyűjtöttünk olvasóink számára, hogy a névtelen telefonszám kiderítése ne okozzon többé gondot! A következő praktikákat érdemes kipróbálnunk, ha gyakran okoz gondot az, hogy ismeretlen számról hívogatnak:

  • A névtelen telefonszám kiderítése telefonos applikáció segítségével: számos alkalmazást fejlesztettek már a probléma megoldására (pl. Truecaller). Az applikáció célja a névtelen telefonszám kiderítése, így, ha letöltjük, minden rejtett számot felfed előttünk. Az app segítségével szűrhetjük, blokkolhatjuk is a nem kívánt hívásokat, spam üzeneteket.
  • Előfizetéses szolgáltatások (pl. TrapCall, Seeborg), amelyek felfedik a szolgáltatók által lerejtett telefonszámokat. A névtelen telefonszám kiderítése számos új projekt célja, hogy megkönnyítsék vele az emberek életét.

Ne éljünk vissza a szolgáltató adta lehetőségekkel!

Habár a legtöbb mobilfelhasználó nem foglalkozik a kósza ismeretlen hívásokkal, vannak, akiknek megnehezíti életét a telefonos zaklatás, az ismeretlen felhasználóktól érkező hívások, üzenetek. Annak ellenére, hogy lehetőségünk van a telefonszámunk elrejtésére, lehetőleg ne használjuk ki az alkalmat mások elleni rosszindulatú cselekedetek véghezvitelére, és gondoljunk arra is, a névtelen telefonszám kiderítése ma már nem olyan bonyolult feladat, mint régen!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Videó: bejutottunk az ALDI raktáraiba, ahol több ezer tonna papírt hasznosítanak újra
2025-re minden saját márkás termék csomagolása újrahasznosítható lesz az áruházláncnál.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

12.03-12.09
Országos

Spar

12.03-12.09
Országos

Lidl

12.03-12.09
Országos

Aldi

12.03-12.09
Országos

Tesco

12.03-12.09
Országos

Auchan

Prémium termékkatalógus
11.26-12.24
Országos

Aldi

11.26-12.02
Országos

Auchan

11.26-12.02
Országos

  Ajánlatunk