27 °C Budapest
[garbage collector] Asian worker of urban municipal recycling garbage collector truck loading waste and trash bin in thailand, Trash keeper.

Nagyon fontos dolgot közöltek a hulladékszállítók: itt a húsvéti menetrend

2024. március 27. 18:03

Kiderült, mi lesz a szemétszállítással a húsvéti ünnep alattt, amikor több hulladék keletkezik, hiszen a legtöbben otthon lesznek a hétvégén.

A Budapesti Közművek keretein belül önállóan működő FKF Hulladékgazdálkodási Divízió a húsvéti ünnepek alatt is a megszokott begyűjtési napokon szállítja el a hulladékot. Ez azt jelenti, hogy ahol péntek vagy hétfő a hulladékbegyűjtés napja, ott nagypénteken és húsvét hétfőn is elszállítják a megfelelően kihelyezett kommunális hulladékot.

A lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok, a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, valamint a személyes és telefonos ügyfélszolgálatok csütörtökön a normál nyitvatartás szerint várják az ügyfeleket, március 29. (péntek) és április 1. (hétfő) között zárva tartanak - írják közleményükben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm