2 °C Budapest
Pylons carrying electricity from Ratcliffe on Soar coal fired power station in Nottinghamshire, UK.

Ez remek: egyre gyakrabban lesz áramszünet Budapesten

2022. október 1. 17:06

Többen is e-mailes megkeresést kapott, amelyben gyakoribb áramszüneteket jelez előre működési területén az EON Csoporhoz tartozó ELMŰ Hálózati Kft. – számolt be a Portfolio.hu.

Többen is emailes megkeresést kaptam az elmúlt napokban Budapesten és a környékén a az ELMŰ-től annak kapcsán, hogy a működési területen egyre gyakoribb áramszünetet jelez előre a szolgáltató.

„Hálózati szolgáltatásunk megbízhatóbbá és biztonságosabbá tételén folyamatosan dolgozunk. Tájékoztatjuk, hogy a megnövekedett hálózattal kapcsolatos ügyféligények miatt, az év hátralévő részében a karbantartási és fejlesztési munkák száma is emelkedik, ezáltal egyes ügyfeleinknél az áramszünetek is gyakoribbá válhatnak”– írják a levélben.

Sok esetben a fent említett beavatkozásokat áramszünet nélkül el lehet végezni, azonban vannak olyan munkálatok, amikhez elengedhetetlen az elektromos vezetékek és kábelek áramtalanítása. Ezzel védve a dolgozóik biztonságát a hálózati szerelési munkák ideje alatt. Ilyen karbantartási munka többek között az oszlopcsere, a transzformátor állomások építése vagy karbantartása, valamint a feszültségingadozás helyreállítása is.

Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb értesítsük lakossági és üzleti ügyfeleinket egy tervezett áramszünet esetében. Ezt folyamatosan frissülő áramszüneti oldalunkon Ön is egyszerűen nyomon követheti.

– írták. A  társaság online ügyfélszolgálatán pár perc alatt be lehet állítani egyébként, hogy elektronikus levelet kapjunk minden tervezett áramszünet esetén, amit 15 nappal a tervezett munka előtt kiküldenek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 2. péntek
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?