16 °C Budapest

Címke: áramszünet budapest (16 cikk)

Pénzcentrum | 2013. március 22. 17:03

Áramkimaradást hozott a szélvihar: ezek az érintett területek

Káoszt nem hozott a pénteki időjárás, nem voltak hóviharok és így hóátfúvások sem, de a viharos szél komoly problémákat okozott az ország számos pontján. Pest megyében másfél nap alatt húszszor hívták a tűzoltókat házakra, utakra, sínekre dőlt fák miatt. Áramkimaradások vannak Szabolcsban, a Budapest-Záhony vasútvonalon késnek a vonatok.

MTI | 2013. március 17. 23:57

Nincs elzárt település és járhatatlan út az országban

Már nincs elzárt település, nincs járhatatlan út, és sok településen visszaállt a vízszolgáltatás is - jelentette be Pintér Sándor vasárnap délután Budapesten. A belügyminiszter elmondta, az általa vezetett tárca Orbán Viktor miniszterelnök felkérésére hétfő estére elkészíti a rendkívüli időjárás miatt kialakult katasztrófahelyzet tapasztalatairól szóló jelentését.

Pénzcentrum | 2011. március 25. 18:02

Kell egy kis áramszünet: a Tesco és a METRO is csatlakozott

"Kell egy kis áramszünet, időnként mindenkienk" 2011-ben is elsötétül egy órára a világ számos jól ismert, ikonikus épülete, látványossága, az akcióhoz pedig több mint egy milliárd ember csatlakozott nemre, származásra, vallásra, generációra és földrajzi távolságra való tekintet nélkül, mert egy valami mindenkiben közös: a bolygó, ahol élünk. A Pénzcentrum.hu szerkesztősége is fontosnak tartja az energiatudatos gondolkodást, éppen ezért üdvözli a "Föld Órája" elnevezésű világméretű önkéntes kezdeményezést. Csatlakozz te is!

Pénzcentrum | 2010. június 3. 05:22

Benyeli a bankkártyámat az ATM! Miért is?

Bár nem túl gyakori jelenség, mégis bárkivel előfordulhat, hogy az ATM-be helyezett kártyáját nem kapja vissza, vagyis az automata elnyeli azt. Ez természetesen nem történhet véletlenül, megvan az oka, miért nem kapjuk vissza a plasztikot. Utánajártunk, milyen esetekben fordulhat ez elő, s ilyenkor mi a teendőnk.

Pénzcentrum | 2008. július 16. 09:00

Döcögve, de halad az e-cégeljárás

Naponta átlagosan 2200 - 2300 elektronikus kérelem érkezik a cégbíróságokra. Az egyórás cégbejegyzési szabályok szerint eddig Budapesten már több mint 400 új gazdasági társaságot vettek nyilvántartásba.

Pénzcentrum | 2007. március 20. 12:00

Elnyelte a kártyát... - akár vissza is kaphatod, ha elég gyors vagy

Ha nem figyelünk oda, bizony könnyen előfordulhat, hogy az ATM-be behelyezett kártyánkat már nem kapjuk vissza, azaz az automata elnyeli kártyánkat. Ez azonban nem történhet meg véletlenül, megvan az oka, miért nem kapjuk vissza a plasztikot. Utánajártunk, milyen esetekben fordulhat ez elő, s ilyenkor mi a teendőnk.