14 °C Budapest

Megtaláltuk! Ezt a villát árulja Friderikusz Sándor - exkluzív fotók

2017. március 30. 12:31

Friss bulvárértesülések szerint 2,5 milliárd forintért árulja fényűző luxusvilláját Friderikusz Sándor. A Pénzcentrum megtalálta az ingatlan hirdetését. Mutatjuk az exkluzív képeket.


KATT! Kalkulálj a Pénzcentrummal: 30 bank termékei egy helyen!

Árulja svábhegyi luxusvilláját Friderikusz Sándor - számolt be róla a Ripost; a Pénzcentrum pedig - némi keresgélés után - az ingatlan hivatalos hirdetését is megtalálta. Az egyik, luxusingatlanokra specializálódott portálon 2,5 milliárd forintért kínálják, míg egy másik közvetítő adatbázisában 7,9 millió euró a kínálati ár.

Az Engel & Völkers és a Duna House Prime kínálatában is megtalálható ingatlanhirdetés szövege szerint, csak "kivételesen keveseknek adatik meg olyan álomotthon, ahol a fantáziának és a szépségnek szinte semmi sem szab határt. Az alkotók tökéletes harmóniát teremtettek, megidézve az itáliai paloták pompáját, s a villa minden szegletében kompromisszumok nélkül válthatták valóra álmaikat."

Stílusában a villa tökéletes egységet mutat, amit neves, jórészt itáliai művészekből álló alkotógárda hozott létre. Az évekig készült freskók, a falakhoz helyiségenként hangolt, ravennai műhelyből származó mozaikok, egyedileg tervezett szőnyegek, fa-, fém és üvegmunkák, mind a legfinomabb képző és iparművészeti remekművek olyan tökéletes összhangban, akár egy olasz zenemű hangjai. A műalkotások természetesen XXI. századi technikát rejtenek a konyhától a fürdőkön át a könyvtárszobáig, de mindig alárendelt szerepet betöltve, a művészi értékeket kihangsúlyozva

- írják az ajánlóban, amiből az is kiderül, hogy az 1050 négyzetméteres, 3 szintesvillát káprázatos park öleli körül, mely teljes szimbiózisban él a környező védett erdőkkel, így valamennyi teraszról, a műalkotással felérő medencéből, sőt a teniszpályáról is a budai hegyek évszakonként új arcát mutató, ámulatba ejtő panorámáját élvezhetjük. További érdekesség - bár ez nem szerepel a hirdetésben -, hogy a most eladósorba került svábhegyi villa korábbi tulajdonosa a meggyilkolt vállalkozó, Fenyő János volt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATT! Ilyen luxuslakásokat vesznek a magyar milliárdosok Budapesten

Pár évvel korábban egyébként kiderült, a tulajdoni lap szerint több lakásra osztott villa tulajdonosa nem is Friderikusz volt, hanem egy Kft. A cégnek ugyan van magyar ügyvezetője, de a tulajdonosa egy luxemburgi vállalat. Egyébként ugyanez a cég vásárolta meg korábban Friderikusz vállalkozásától a Vörösmarty téren lévő lakását is - tette hozzáa Bors.

Címlapkép forrása MTI/Mohai Balázs

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem