26 °C Budapest
Egy hétig visszatekerhető ennek a szolgáltatónak az adása

Egy hétig visszatekerhető ennek a szolgáltatónak az adása

2016. június 2. 15:02

A legtöbb tévészolgáltatónál már vannak megállítható és visszatekerhető tévéműsorok, de a UPC teljesen újszerű megoldást vezet be Műsorvisszanéző néven.


Az előfizetők 26 tévécsatorna teljes egy hétnyi műsorát megnézhetik, tehát nem kell amiatt aggódni, hogy elfelejtettük beállítani a rögzítést. Ezeknél a tévécsatornáknál bármikor rányomhatunk egy gombra, hogy a műsor elejétől kezdődjön a lejátszás, magyarán

az sem gond, ha az esti mérkőzés vagy a mozifilm félig lement, amikor hazaérünk.

A szolgáltatáshoz mindenképpen új set top boxot kell igényelni, mert a rögzített adásokat a felhőből játssza le a UPC. Egyelőre nem tudni, hogy az Európa-bajnokság kezdetéig mennyit tudnak ezekből leszállítani. Az viszont jó hír, hogy nem kell a UPC-nél internetes előfizetéssel rendelkezni, hogy elérjük a felhőt. Akinek más cégnél van netszolgáltatása, és nem kíván a UPC-nél előfizetni, az ingyen kap a UPC-től netes modemet, ám azon csak a Műsorvisszanéző fog működni.

Egyszerűbb a helyzet, ha az UPC adja a netet is, ebben az esetben csak dedikált sávszélességet kap a tévészolgáltatatás, nehogy a netezés rontsa a műsorlejátszás minőségét. A hagyományos, élő tévéadás továbbra is kábelen, DVB-C technológiával érkezik a set top boxba.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Azokra is gondolt a UPC, akik nem csak egy hétnyi adást akarnak visszanézni, és más módon gyűjtik a felvételeket (például akik felveszik egy sorozat összes részét, hogy utána egybe végignézhessék az egész évadot). Ebben az esetben usb merevlemezt kell rákötni a set top boxra, ami lehet a UPC-től bérelhető 500 GB-os vincsi, vagy akár saját külső adattároló is. Az utóbbinál csak arra kell figyelni, hogy a set top box formázza a merevlemezt, tehát minden, korábban rajta tárolt tartalmat elveszítünk.

Saját adattárolónál érdemes legalább 160 GB-ost venni, hogy ne teljen be túl hamar, és a gyorsabb válaszidő érdekében érdemes usb 3.0-s vinyót használni. Csak az kap új set top boxot, aki jelzi az igényét. A most visszanézhető 26 csatornára azt mondja a UPC, hogy ezeken van a legnézettebb műsorok 70 százaléka. Emellett azt ígérik, hogy három hónap múlva sokkal több csatorna egy heti adása lesz visszanézhető.

NEKED AJÁNLJUK
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 29. szerda
Péter, Pál
26. hét
Június 29.
Nemzetközi Duna-nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?