35 °C Budapest
Egy hétig visszatekerhető ennek a szolgáltatónak az adása

Egy hétig visszatekerhető ennek a szolgáltatónak az adása

2016. június 2. 15:02

A legtöbb tévészolgáltatónál már vannak megállítható és visszatekerhető tévéműsorok, de a UPC teljesen újszerű megoldást vezet be Műsorvisszanéző néven.


Az előfizetők 26 tévécsatorna teljes egy hétnyi műsorát megnézhetik, tehát nem kell amiatt aggódni, hogy elfelejtettük beállítani a rögzítést. Ezeknél a tévécsatornáknál bármikor rányomhatunk egy gombra, hogy a műsor elejétől kezdődjön a lejátszás, magyarán

az sem gond, ha az esti mérkőzés vagy a mozifilm félig lement, amikor hazaérünk.

A szolgáltatáshoz mindenképpen új set top boxot kell igényelni, mert a rögzített adásokat a felhőből játssza le a UPC. Egyelőre nem tudni, hogy az Európa-bajnokság kezdetéig mennyit tudnak ezekből leszállítani. Az viszont jó hír, hogy nem kell a UPC-nél internetes előfizetéssel rendelkezni, hogy elérjük a felhőt. Akinek más cégnél van netszolgáltatása, és nem kíván a UPC-nél előfizetni, az ingyen kap a UPC-től netes modemet, ám azon csak a Műsorvisszanéző fog működni.

Egyszerűbb a helyzet, ha az UPC adja a netet is, ebben az esetben csak dedikált sávszélességet kap a tévészolgáltatatás, nehogy a netezés rontsa a műsorlejátszás minőségét. A hagyományos, élő tévéadás továbbra is kábelen, DVB-C technológiával érkezik a set top boxba.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Azokra is gondolt a UPC, akik nem csak egy hétnyi adást akarnak visszanézni, és más módon gyűjtik a felvételeket (például akik felveszik egy sorozat összes részét, hogy utána egybe végignézhessék az egész évadot). Ebben az esetben usb merevlemezt kell rákötni a set top boxra, ami lehet a UPC-től bérelhető 500 GB-os vincsi, vagy akár saját külső adattároló is. Az utóbbinál csak arra kell figyelni, hogy a set top box formázza a merevlemezt, tehát minden, korábban rajta tárolt tartalmat elveszítünk.

Saját adattárolónál érdemes legalább 160 GB-ost venni, hogy ne teljen be túl hamar, és a gyorsabb válaszidő érdekében érdemes usb 3.0-s vinyót használni. Csak az kap új set top boxot, aki jelzi az igényét. A most visszanézhető 26 csatornára azt mondja a UPC, hogy ezeken van a legnézettebb műsorok 70 százaléka. Emellett azt ígérik, hogy három hónap múlva sokkal több csatorna egy heti adása lesz visszanézhető.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 21. hétfő
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?