15 °C Budapest

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES

Pucér nővel támad az év legszexibb ingatlanhirdetése + videó

2016. május 12. 14:05

Tömény luxus és még töményebb szexualitás - röviden így foglalható össze az a reklámfilm, amivel Billy Rose amerikai ingatlanos próbál meg vevőt találni egy kaliforniai villára. Mutatjuk azt is, Te hogyan hirdesd meg az ingatlanod.

Vírusként terjed a közösségi portálokon néhány hete egy tengerentúli ingatlanügynökség, szoftpornónak is simán beillő hirdetése. A reklámfilm felépítése nem túl bonyolult: egy gyönyörű hölgy "napi rutinját" követhetjük végig a 12,5 millió dollárért (3,5 milliárd forint) kínált luxusingatlanban. A készítők mindent bevetettek, a meztelenkedésen túl egy igazi meglepetéssel zárul például a történet.

Így hirdesd meg a lakásod

Habár mondanunk sem kell, hogy nem kell feltétlenül a fenti megoldáshoz nyúlni (főként, hogy az amerikai ingatlanos, Billy Rose szerint eléggé "sokba fájt"), ha el akarod adni az ingatlanod, az ugyanakkor nem kétséges, hogy a vevőcsalogatás mindenképp a siker egyik záloga. Éppen ezért az a minimum - bár erre sok hazai "szakember" csak legyint -, hogy elkerülöd a klasszikus szarvashibákat.

Ha a hirdetés kitűnik a tömegből, akkor a lakás eladhatóságát egyértelműen felgyorsítja. A több érdeklődő ráadásul az árat is magasan tarthatja.

Tipikus hiba például, ha az eladó (vagy az ingatlanos - erre is van példá szép számmal) semmitmondó, rosszul komponált képpel hirdeti az ingatlant. Egy-egy rossz kép láttán ugyanis nem csoda, ha elmegy az érdeklődő kedve a lakás megtekintésétől. Éppen ezért érdemes lehet megfontolni egy profi fotós szerződtetését. Egy jól komponált kép már fél siker!

3+1 TIPP, HA NINCS PÉNZED PROFI FOTÓSRA:

#1 Legyen rend!

A rendetlenség azon túl, hogy nem kelt jó benyomást, optikailag még kicsinyíti is a teret. Érdemes figyelmet fordítani a fürdőszobára és konyhára, melyek állapota sok esetben jelentősen ront az eladhatóságon, és az ingatlan vételárán is.

#2 Mit fotózzunk, és mit ne?

A lakószobákat mindenképp, s a jó állapotú konyhát, s fürdőt is érdemes lekapni. Nem tanácsos viszont olyan képet készíteni, melyen hangsúlyosan láthatók az ingatlan szerkezeti hibái (repedés, beázás, penészesedés). Emberek ne szerepeljenek a fotókon!

#3 Mikor fotózzunk?

Napfényes lakások esetén nappal, sötét lakásoknál viszont vagy akkor, amikor a lehető legtöbb fény érkezik, vagy pedig este, amikor a világítással, s megfelelő módon használt vakuzással lehet játszani.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

#+1 Csak alaprajzot!

Ha nem rendelkezünk minőségi fotókkal és nem is akarunk rá időt, s pénzt áldozni, érdemesebb lehet csak egy pontos alaprajzot mellékelni a hirdetéshez. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy ehhez is kérjük szakember segítségét, hiszen egy méretarányos terv is minimum elvárása egy potenciális érdeklődőnek.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm