14 °C Budapest

1,2 millió Tigáz-ügyfél fizethet hamarosan a Díjneten

2014. február 5. 15:34

Hamarosan a Tigáz-ügyfelek is a Díjneten keresztül rendezhetik közműszámláikat. A tárgyalások jelenleg is folynak a közműcég és a pénzügyi szolgáltató között - értesült a Pénzcentrum.hu.

Lapértesülések szerint az Elmű-Émász távozásával keletkezett űrt hamarosan újabb gigaügyféllel helyettesítheti a Díjnet Zrt. A Pénzcentrum.hu megkeresésére Majtényi Kálmán, a Díjnet Zrt. vezérigazgatója ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, tárgyalásokat folytatnak egy országos lefedettséggel rendelkező közműcéggel, amely milliós nagyságrendű ügyfélkörrel rendelkezik.

Bár a vezérigazgató pontosan nem nevezte meg, kivel folytatnak tárgyalásokat, szavai mégis sokatmondóak. Milliós nagyságrendű lakossági ügyféllel ugyanis - ha nem számítjuk a Díjnettel már leszerződött E.ON-t, illetve a portálról nemrég távozott Elmű-Émász társaságcsoortot - kizárólag a Tigáz Zrt. rendelkezik.

Száraz Gábor, a Tigáz Zrt. szóvivője a Pénzcentrum.hu megkeresésére megerősítette, valóban folynak a tárgyalások a Díjnettel, annak állapotáról, illetve lehetséges végeredményéről azonban egyelőre nem kívánt tájékoztatást adni.

Mint ismert, január elején távozott a Díjnetről az Elmű-Émász társaságcsoport. A Díjnetet több mint 70 ezer Elmű-Émász-ügyfél használta, akiknek januártól saját online ügyfélszolgálati rendszén biztosítja az elektronikus számlázás, illetve a banki számla kiegyenlítés előnyeit a közműcég. A Díjnet, egy esetleges sikeres megállapodás esetén viszont  mintegy 1,2 millió potenciális Tigáz ügyfelet szerezhet a kieső 70 ezer Elmű-Émász ügyfél helyett.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 5. 20:40