19 °C Budapest

A Tesco nagy dobása: új termékek a polcokon

Pénzcentrum
2011. október 15. 08:07

A lakberendezési piacot - legalábbis annak egy részét - is meghódítaná Magyarországon a Tesco. Az áruházlánc látva a piacban rejlő lehetőségeket újabb termékvonallal bővíti az F&F divatmárka alatt futó kínálatát. Bár kétségtelen, hogy hazánkban is nagy népszerűségnek örvend a lakberendezés, azonban nagy kérdés, hogy mennyire tudja, vagy mennyire akarja felvenni a versenyt a Tesco az olyan nagy láncokkal, mint az IKEA, vagy a KIKA.

Új termékvonallal bővíti kínálatát a hazánkban már néhány éve jelen lévő F&F divatmárka, melynek kizárólagos forgalmazója a Tesco. Az áruházlánc vélhetően jó piaci potenciált lát a különböző lakberendezési termékekben, így az F&F HOME fantázianév alatt mindenféle otthonszépítő kellékeket hoznak forgalomba. A választék elsősorban lakberendezési kiegészítőket foglal magába, így a bútorok nem szerepelnek a palettán. Ugyanakkor a különböző ágyneműk, párnák, képkeretek, étkészletek, lámpák és fürdőszobai kellékek jelentős választéka megtalálható a kínálatban.

 

Az új termékpalettáról már tájékozódhatunk az interneten (Forrás: ffmoda.com)


A lakberendezési piacban valószínűleg vannak még lehetőségek, legalábbis ezt támasztják alá azok a felmérések, amelyek szerint a szórakozás és utazás után a lakással kapcsolatos vásárlások vannak az európaiak kiadásainak élen. A lakással kapcsolatos kiadások széles körben kedveltek Európában: a vizsgált országok szinte mindegyikében második helyen állnak az összevetésben. A közép-kelet-európai országok mindig is szívesen szánták kiadásaik jelentős részét lakberendezési cikkekre. Ezekben az országokban a középosztály a nyugati szintet megközelítő életmódot folytat: az otthon alapvető kényelme tapintható fokmerője ennek a törekvésnek - derül ki a Cetelem Körkép 2011 című európai felmérésből.

Ugyanakkor valószínűleg a Tesco belátható időn belül nem tudja és nem is akarja felvenni a versenyt a nagy lakberendezési áruházakkal, mint például az IKEA vagy a KIKA. Bár kétségtelen, hogy a hipermarketlánc egységei szerte Magyarországon megtalálhatóak, így a vásárlók széles körét érhetik el az új termékvonallal, azonban a jól bejáratott lakberendezési hálózatokkal aligha tudják felvenni a versenyt. A nagy lakberendezési láncok választéka ugyanis jóval szerteágazóbb, s kínálatukban ugyanúgy megtalálhatóak a megfizethető otthonszépítő kellékek, mint az F&F bővített termékpalettáján.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 15. 16:30