17 °C Budapest

Életnagyságú lego-ház: már a múlté - videóval!

2009. október 4. 12:02

Hiába próbáltak vevőt találni az életnagyságú, kétszintes lego-házra, nem jártak sikerrel, így le kellett rombolniuk a BBC egyik show-műsorára készült építményt.

A mintegy 1000 önkéntes legó-rajongó részvételével felépült, 3,2 millió elemből álló ház egy szőlőültetvényen kapott helyet az angliai Dorkingban, azonban miután tulajdonosa ismét igényt tartott a területre, le kellett rombolni a házat.

Hozzávetőleg 50 ezer fontba került volna ugyanis a ház lebontása, és újbóli felépítése a Windsorban található Legoland-ben. Ezt a költséget azonban egyik fél sem vállalta magára, így a szőlészet, valamint a ház szülőatyja is hirdetni kezdte az épületet eladásra. A Facebook-on 2500 rajongója is akadta projektnek, azonban vevő egy sem akadt rá, így a házat lebontják.

A kétszintes épületben lego-csapok, lego-vécék, lego-székek, lego-ágy de még lego-fürdőkád is volt, melyek mindegyikét úgy építettek meg, hogy használhatóak is legyenek.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 12. péntek
Gyula
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm