Tudatosan sértett törvényt Oszkó! Válságvilla képpel

Pénzcentrum
2009. szeptember 24. 09:02

Bevallotta Oszkó Péter, hogy tudatosan követett el szabálysértést budai luxusvillája építésénél. A pénzügyminiszter elmondta, hogy a statikus javaslatára történt a kihágás, a pincét kellett az engedélyezett tervektől eltérően, nagyobbra megépíteni - írja a Magyar Hírlap.

A II. kerület polgármestere szerint szomorú, hogy éppen egy jogalkotó tesz ilyen kijelentést, hiszen neki különösen ügyelnie kellene a jogszabályok betartására. A válságkezelő pénzügyminiszter lazán értelmezte az építésügyi szabályozást.

Az  ügyet egyedi hatósági építésrendészeti eljárással vizsgálja a polgármesteri hivatal. A lehetséges kimenetke közé tartozik, hogy bírsággal együtt fennmaradási engedélyt kap az ingatlan, vagy a hatóság elrendelheti az eredeti állapot visszaállítását, azaz a házat el kell bontani.

Forrás: Magyar Hírlap

Oszkó vállalná a fennmaradási engedéllyel járó büntetést, amit jogkövető állampolgárként azonnal befizetne. Az ingatlanpiaci árak szerint egy hasonló ingatlan ára 300-400 millió forint.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A lap információi szerint Oszkó hetek óta nem fizette ki a festőket, akik levonultak az építési területről és otthagyták a minisztert.

Tízmilliós extra munkák az Oszkó-villán: itt a LISTA!

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 24. szombat
Szökõnap
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem