Két biztosító osztozott az idén a szakma minőségbiztosítási díjain

2009. szeptember 21. 08:47

Immár a 6. alkalommal nyitotta meg kapuit a Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás. A két legnagyobb hazai alkuszszövetség, a FBAMSZ és a MABIASZ közös szervezésében, Oszkó Péter pénzügyminiszter fővédnökségével zajló háromnapos rendezvény első napján átadták a biztosítók között zajló Szolgáltatásminőségi Verseny díjait, amelyeken ezúttal két biztosító, a Generali és az AEGON osztozott.

A 2009. évi Minőségbiztosítási Verseny 4 kategóriájából háromban is a Generali-Providencia Biztosító Zrt. bizonyult a legjobbnak. A biztosító kapta a legtöbb szavazatot a vállalati és a lakossági vagyonbiztosítások, valamint a gépjármű-biztosítások kategóriájában is.

Ugyanakkor a személybiztosítások kategóriájában az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. nyerte a versenyt. Az évről évre egyre komolyabb szakmai tekintélynek örvendő díj azokat a biztosítókat illeti, amelyek a független alkuszok véleménye alapján legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtották az elmúlt egy év során.

Az eredetileg a független alkuszok találkozójaként indult rendezvény közel másfél évtizedes múltra tekint vissza. A Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás közel 700 száz résztvevője a szakma legkülönbözőbb területeiről (bankok, biztosítók, alkuszok) érkezett.

A rendezvény résztvevői a meghatározó hazai biztosítótársaságok vezető képviselőinek előadásain vitathatják meg a biztosítási szakma aktuális kérdéseit. Emellett a biztosításközvetítők európai szervezete, a BIPAR elnökének, Jaap Meijersnek a jelenlétében az Európai Unió szintjén is betekintést nyerhetnek a területet érintő fontosabb stratégiai és szabályozási kérdések részleteibe.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

2009. október 8-án kerül megrendezésre a Portfolio.hu Biztosítási Konferencia 2009 c. rendezvénye, ahol az iparág vezető szereplői számos kapcsolódó témát érintenek.

Előadók | Részletes program | Árak | Jelentkezés

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2022. október 5. 20:30
Éppen gondolkodtam, hogy lassan kellene a gyerekeknek saját bankkártya és alkalmazás hozzá, csak hog...
Kasza Elliott-tal  |  2022. október 5. 19:27
Ha érdekel az osztalékalapú befektetés, olvasgatod itt a blogon az elemzéseimet, velem együtt k...
MEDIA1  |  2022. október 5. 19:14
A nemrég a DIGI-t és az Antenna Hungáriát is felvásárló 4iG lesz a Honeycomb, Szalay-Bobrovniczky Kr...
Bankmonitor  |  2022. október 5. 15:07
A babaváró hitel önmagában is egy igen kedvez konstrukció, hiszen a kölcsönhöz kamatmentesség és tar...
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?