17 °C Budapest

Két biztosító osztozott az idén a szakma minőségbiztosítási díjain

2009. szeptember 21. 08:47

Immár a 6. alkalommal nyitotta meg kapuit a Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás. A két legnagyobb hazai alkuszszövetség, a FBAMSZ és a MABIASZ közös szervezésében, Oszkó Péter pénzügyminiszter fővédnökségével zajló háromnapos rendezvény első napján átadták a biztosítók között zajló Szolgáltatásminőségi Verseny díjait, amelyeken ezúttal két biztosító, a Generali és az AEGON osztozott.

A 2009. évi Minőségbiztosítási Verseny 4 kategóriájából háromban is a Generali-Providencia Biztosító Zrt. bizonyult a legjobbnak. A biztosító kapta a legtöbb szavazatot a vállalati és a lakossági vagyonbiztosítások, valamint a gépjármű-biztosítások kategóriájában is.

Ugyanakkor a személybiztosítások kategóriájában az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. nyerte a versenyt. Az évről évre egyre komolyabb szakmai tekintélynek örvendő díj azokat a biztosítókat illeti, amelyek a független alkuszok véleménye alapján legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtották az elmúlt egy év során.

Az eredetileg a független alkuszok találkozójaként indult rendezvény közel másfél évtizedes múltra tekint vissza. A Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás közel 700 száz résztvevője a szakma legkülönbözőbb területeiről (bankok, biztosítók, alkuszok) érkezett.

A rendezvény résztvevői a meghatározó hazai biztosítótársaságok vezető képviselőinek előadásain vitathatják meg a biztosítási szakma aktuális kérdéseit. Emellett a biztosításközvetítők európai szervezete, a BIPAR elnökének, Jaap Meijersnek a jelenlétében az Európai Unió szintjén is betekintést nyerhetnek a területet érintő fontosabb stratégiai és szabályozási kérdések részleteibe.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

2009. október 8-án kerül megrendezésre a Portfolio.hu Biztosítási Konferencia 2009 c. rendezvénye, ahol az iparág vezető szereplői számos kapcsolódó témát érintenek.

Előadók | Részletes program | Árak | Jelentkezés

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 12. 17:00
A 42. Magyar Sajtófotó Pályázat MÚOSZ Nagydíját Mohos Márton, az André Kertész Nagydíjat pedig Erdős...
Bankmonitor  |  2024. április 12. 17:00
A napokban bejelentették az új lakásfelújítási támogatási programot, számos fontos részlet látott na...
Kasza Elliott-tal  |  2024. április 12. 16:01
Megnéztem azokat a cégeket az áprilisi Top10-ből, amiket még nem elemeztem, hála a roic.ai-s adatokn...
Holdblog  |  2024. április 12. 11:40
HOLD After Hours. Problémamegoldó podcastünk újabb fejezetében Szabó Dáviddal tárjuk fel a bitcoin,...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 12. péntek
Gyula
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm