28 °C Budapest

Két biztosító osztozott az idén a szakma minőségbiztosítási díjain

2009. szeptember 21. 08:47

Immár a 6. alkalommal nyitotta meg kapuit a Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás. A két legnagyobb hazai alkuszszövetség, a FBAMSZ és a MABIASZ közös szervezésében, Oszkó Péter pénzügyminiszter fővédnökségével zajló háromnapos rendezvény első napján átadták a biztosítók között zajló Szolgáltatásminőségi Verseny díjait, amelyeken ezúttal két biztosító, a Generali és az AEGON osztozott.

A 2009. évi Minőségbiztosítási Verseny 4 kategóriájából háromban is a Generali-Providencia Biztosító Zrt. bizonyult a legjobbnak. A biztosító kapta a legtöbb szavazatot a vállalati és a lakossági vagyonbiztosítások, valamint a gépjármű-biztosítások kategóriájában is.

Ugyanakkor a személybiztosítások kategóriájában az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. nyerte a versenyt. Az évről évre egyre komolyabb szakmai tekintélynek örvendő díj azokat a biztosítókat illeti, amelyek a független alkuszok véleménye alapján legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtották az elmúlt egy év során.

Az eredetileg a független alkuszok találkozójaként indult rendezvény közel másfél évtizedes múltra tekint vissza. A Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás közel 700 száz résztvevője a szakma legkülönbözőbb területeiről (bankok, biztosítók, alkuszok) érkezett.

A rendezvény résztvevői a meghatározó hazai biztosítótársaságok vezető képviselőinek előadásain vitathatják meg a biztosítási szakma aktuális kérdéseit. Emellett a biztosításközvetítők európai szervezete, a BIPAR elnökének, Jaap Meijersnek a jelenlétében az Európai Unió szintjén is betekintést nyerhetnek a területet érintő fontosabb stratégiai és szabályozási kérdések részleteibe.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

2009. október 8-án kerül megrendezésre a Portfolio.hu Biztosítási Konferencia 2009 c. rendezvénye, ahol az iparág vezető szereplői számos kapcsolódó témát érintenek.

Előadók | Részletes program | Árak | Jelentkezés

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?