20 °C Budapest

Saját szigetet vett a legnagyobb kalóz

2009. június 7. 14:02

"Ez az én túlélési stratégiám, néha muszáj elbújnom a világ elől. Itt minden teljesen nyugodt. Ha érzem, hogy az aksim már kezd leolvadni, összepakolunk, és odautazunk." - mondta Johnny Depp egy interjújában. Forrás: ingatlan.net

A saját kis szigetén ereszti ki a gőzt Johnny Depp, különben már régen becsavarodott volna. A sztár még évekkel ezelőtt vett egy 45 hektáros, Little Hall's Pond Cay nevű szigetet a Bahamákon, és oda vonul vissza kis családjával, mert már franciaországi birtoka sem eléggé nyugodt hely a lesifotósok miatt.

A kis szigetnek öt strandja van, és a sztár mindegyiknek nevet adott. Az egyiket természetesen gyermekei anyjáról Paradis-nak nevezte el, a másik kislányáról, Lily Rose-ról kapta nevét, a harmadik fiáról, Jackről, a negyedik pedig mentoráról, Brandóról. Az ötödik strandot Depp Gonzónak hívja Hunter S. Thompson tiszteletére, aki a különleges újságírói műfaj megteremtője volt. Depp azt is elárulja, hogy egyik hobbijaként hot doggal eteti a cápákat, és olyankor a gyerekek nem úszkálhatnak a tengerben.

Johnny Deppet legközelebb egy nyugisnak kevéssé nevezhető filmben láthatjuk. A Közellenségekben Amerika egyik leghírhedtebb gengszterét, John Dillingert alakítja.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 18. szombat
Diána
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?