11 °C Budapest

Hatalmas a gas.hu látogatottsága!

Pénzcentrum
2008. november 28. 09:45

2008. október 31. napján a gas.hu - Magyarország első online gáz szerződéskötési portálja - új, jelentősen egyszerűsített szerződéskötési eljárást vezetett be és elindította az ennek megfelelően továbbfejlesztett www.gas.hu portált is.

Az új rendszer szerint, amennyiben a fogyasztók a jövőben, a jelenlegi gázszolgáltatójuk helyett a gas.hu szolgáltatását választják, a szolgáltató-váltás adminisztratív feladatait a gas.hu végzi el, szerződéses partnerei helyett.

A gas.hu igénybevételével a fogyasztók évente egy havi gázszámlájuknak megfelelő összeget takaríthatnak meg.

A gas.hu és a TESCO november 24-i közös sajtótájékoztatóját követően, melyen a TESCO áruházakban elérhető, hagyományos papír alapú szerződéskötési lehetőséget jelentették be a felek, soha nem tapasztalt mértékben nőtt meg a www.gas.hu - amúgy sem csekély - látogatottsága.

A portálon néhány perc alatt lehetséges a kedvezményes gázszolgáltatási szerződéskötés.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Forrás: gas.hu - EMFESZ Kft.

Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?