6 °C Budapest

Lakossági gázelőfizetés a Tesco áruházakban

Pénzcentrum
2008. november 24. 14:02

Magyarország első szabadon választható lakossági gázszolgáltatója, a gas.hu és a Tesco-Global Áruházak Zrt. közös értékesítési akciót tart, jelentették be ma Budapesten. A 2009. február 28-ig tartó akció időtartama alatt a TESCO Pénzügyi Partner és a gas.hu értékesítési pontjain kedvezményesen köthető gázszerződés.

A gázárak folyamatos emelkedése egyre komolyabban érzékelteti hatását a magyar családok költségvetésében. A Tesco ezen úgy kíván segíteni, hogy áruházaiban november 13-tól folyamatosan - a magyarországi üzletláncok közül elsőként - megteremti a vezetékes gázszolgáltatás előfizetésének lehetőségét. Az új szolgáltatást nyújtó partner a gas.hu, mely hazánk első szabadon választható gázszolgáltatójaként, az eddiginél kedvezőbb feltételekkel teszi elérhetővé a lakosság számára a gázt.

A Tesco, vásárlóinak érdekeit szem előtt tartva, nem csak folyamatosan bővíti kényelmi szolgáltatásainak körét, hanem a "segítünk spórolni" jelszavának megfelelően, rendkívül kedvező díjakkal teszi hozzáférhetővé azokat. Ebben a szellemben kerül bevezetésre a lakossági gázszolgáltatás értékesítése is.

A novemberben kezdődő, 2009. február 28-ig tartó akció keretében az új szerződést kötők egyhavi gázszámlájukat takaríthatják meg, ha átkötik szerződésüket a gas.hu-hoz. Az alapdíjuk ezt követően nem változik, de a köbméterenként fizetendő díjból jelentős kedvezményt biztosít számukra a gas.hu. A kedvezmény mindaddig érvényben marad, ameddig él a közüzemi gázár. Amennyiben ez az ár megszűnik, a tervek szerint a mindenkori ajánlott piaci árhoz képest kapnak majd olyan mértékű kedvezményt a fogyasztók, ami éves szinten továbbra is egyhavi megtakarítást jelent számukra. Ráadásul a szolgáltató-váltás nem jár túlzottan sok utánajárással: a szerződéskötéshez mindössze egy korábbi gázszámlára, személyi igazolványra, és a bankszámlaszámukra van szükség.

Az EMFESZ 2008. február 1-je óta nyújt szabadon választható alternatívát a hazai gázpiacon azzal, hogy a szabadpiac első szereplőjeként egy havi gáz árának a megtakarítását teszi lehetővé. Az eddig kizárólag interneten elérhető szolgáltatást az akció időtartama alatt, - s amennyiben az sikeres, azt követően is, - a Tesco áruházaiban papír alapon is igénybe lehet venni.

A közös értékesítésben az alábbi 34 Tesco áruház vesz részt az ország egész területén:
November 13-tól: Budapest: Új Buda Center, Százhalombatta.
November 21-től: Kalocsa, Komló, Paks, Sátoraljaújhely, Szarvas, Tapolca, Tiszaújváros.
December 8-tól: Budapest: Arena Plaza - Campona - Fogarasi út - Megapark - Pesti út - Váci út, Békéscsaba, Budaörs, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

"Februárban sikeresen elindult a gas.hu szabadpiaci földgáz szolgáltatásának internetes szerződéskötési portálja a www.gas.hu. Azóta jelentősen nőtt a szolgáltatásunk iránti érdeklődés mind az ipari szereplők, mind a lakosság körében. A közelmúltban lehetővé tettük a papír alapú, Tesco áruházakban is elérhető szerződéskötést. A TESCO és a gas.hu közös akciója - az egyik legsikeresebb magyarországi kereskedelmi áruházlánc, és az első számú szabadpiaci gázkereskedő együttműködése - páratlan lehetőségeket biztosít a fogyasztók számára. Meggyőződésünk, hogy a fogyasztók élni is fognak ezzel a lehetőséggel, mondta Biczók András, az EMFESZ Kft. kereskedelmi igazgatója.

"A Tesco folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, melyek révén a nehéz gazdasági helyzetben segíthet vásárlóinak a spórolásban. Éppen ezért a széles termékválaszték mellett tovább bővítjük a Tesco-ban elérhető szolgáltatások körét. Ezen az úton (a hiteltermékek és az aktuálisan zajló kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellett) a következő lépést a lakossági gáz értékesítése jelenti. A sikeres teszt után az a célunk, hogy továbbra is elérhetővé tegyük ezt a szolgáltatást kiemelt áruházainkban, valamint a www.tesco.hu oldalon is", tette hozzá Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

A szolgáltatás igénybevételéről bővebb tájékoztatást a www.gas.hu és a gas.hu 06 40 224 224-es Telefonos Ügyfélszolgálatánál, valamint december 8-ától a www.tesco.hu portálokon kaphat.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem