Lakossági gázelőfizetés a Tesco áruházakban

Pénzcentrum
2008. november 24. 14:02

Magyarország első szabadon választható lakossági gázszolgáltatója, a gas.hu és a Tesco-Global Áruházak Zrt. közös értékesítési akciót tart, jelentették be ma Budapesten. A 2009. február 28-ig tartó akció időtartama alatt a TESCO Pénzügyi Partner és a gas.hu értékesítési pontjain kedvezményesen köthető gázszerződés.

A gázárak folyamatos emelkedése egyre komolyabban érzékelteti hatását a magyar családok költségvetésében. A Tesco ezen úgy kíván segíteni, hogy áruházaiban november 13-tól folyamatosan - a magyarországi üzletláncok közül elsőként - megteremti a vezetékes gázszolgáltatás előfizetésének lehetőségét. Az új szolgáltatást nyújtó partner a gas.hu, mely hazánk első szabadon választható gázszolgáltatójaként, az eddiginél kedvezőbb feltételekkel teszi elérhetővé a lakosság számára a gázt.

A Tesco, vásárlóinak érdekeit szem előtt tartva, nem csak folyamatosan bővíti kényelmi szolgáltatásainak körét, hanem a "segítünk spórolni" jelszavának megfelelően, rendkívül kedvező díjakkal teszi hozzáférhetővé azokat. Ebben a szellemben kerül bevezetésre a lakossági gázszolgáltatás értékesítése is.

A novemberben kezdődő, 2009. február 28-ig tartó akció keretében az új szerződést kötők egyhavi gázszámlájukat takaríthatják meg, ha átkötik szerződésüket a gas.hu-hoz. Az alapdíjuk ezt követően nem változik, de a köbméterenként fizetendő díjból jelentős kedvezményt biztosít számukra a gas.hu. A kedvezmény mindaddig érvényben marad, ameddig él a közüzemi gázár. Amennyiben ez az ár megszűnik, a tervek szerint a mindenkori ajánlott piaci árhoz képest kapnak majd olyan mértékű kedvezményt a fogyasztók, ami éves szinten továbbra is egyhavi megtakarítást jelent számukra. Ráadásul a szolgáltató-váltás nem jár túlzottan sok utánajárással: a szerződéskötéshez mindössze egy korábbi gázszámlára, személyi igazolványra, és a bankszámlaszámukra van szükség.

Az EMFESZ 2008. február 1-je óta nyújt szabadon választható alternatívát a hazai gázpiacon azzal, hogy a szabadpiac első szereplőjeként egy havi gáz árának a megtakarítását teszi lehetővé. Az eddig kizárólag interneten elérhető szolgáltatást az akció időtartama alatt, - s amennyiben az sikeres, azt követően is, - a Tesco áruházaiban papír alapon is igénybe lehet venni.

A közös értékesítésben az alábbi 34 Tesco áruház vesz részt az ország egész területén:
November 13-tól: Budapest: Új Buda Center, Százhalombatta.
November 21-től: Kalocsa, Komló, Paks, Sátoraljaújhely, Szarvas, Tapolca, Tiszaújváros.
December 8-tól: Budapest: Arena Plaza - Campona - Fogarasi út - Megapark - Pesti út - Váci út, Békéscsaba, Budaörs, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

"Februárban sikeresen elindult a gas.hu szabadpiaci földgáz szolgáltatásának internetes szerződéskötési portálja a www.gas.hu. Azóta jelentősen nőtt a szolgáltatásunk iránti érdeklődés mind az ipari szereplők, mind a lakosság körében. A közelmúltban lehetővé tettük a papír alapú, Tesco áruházakban is elérhető szerződéskötést. A TESCO és a gas.hu közös akciója - az egyik legsikeresebb magyarországi kereskedelmi áruházlánc, és az első számú szabadpiaci gázkereskedő együttműködése - páratlan lehetőségeket biztosít a fogyasztók számára. Meggyőződésünk, hogy a fogyasztók élni is fognak ezzel a lehetőséggel, mondta Biczók András, az EMFESZ Kft. kereskedelmi igazgatója.

"A Tesco folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, melyek révén a nehéz gazdasági helyzetben segíthet vásárlóinak a spórolásban. Éppen ezért a széles termékválaszték mellett tovább bővítjük a Tesco-ban elérhető szolgáltatások körét. Ezen az úton (a hiteltermékek és az aktuálisan zajló kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellett) a következő lépést a lakossági gáz értékesítése jelenti. A sikeres teszt után az a célunk, hogy továbbra is elérhetővé tegyük ezt a szolgáltatást kiemelt áruházainkban, valamint a www.tesco.hu oldalon is", tette hozzá Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

A szolgáltatás igénybevételéről bővebb tájékoztatást a www.gas.hu és a gas.hu 06 40 224 224-es Telefonos Ügyfélszolgálatánál, valamint december 8-ától a www.tesco.hu portálokon kaphat.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?