7 °C Budapest

Lakossági gázelőfizetés a Tesco áruházakban

Pénzcentrum
2008. november 24. 14:02

Magyarország első szabadon választható lakossági gázszolgáltatója, a gas.hu és a Tesco-Global Áruházak Zrt. közös értékesítési akciót tart, jelentették be ma Budapesten. A 2009. február 28-ig tartó akció időtartama alatt a TESCO Pénzügyi Partner és a gas.hu értékesítési pontjain kedvezményesen köthető gázszerződés.

A gázárak folyamatos emelkedése egyre komolyabban érzékelteti hatását a magyar családok költségvetésében. A Tesco ezen úgy kíván segíteni, hogy áruházaiban november 13-tól folyamatosan - a magyarországi üzletláncok közül elsőként - megteremti a vezetékes gázszolgáltatás előfizetésének lehetőségét. Az új szolgáltatást nyújtó partner a gas.hu, mely hazánk első szabadon választható gázszolgáltatójaként, az eddiginél kedvezőbb feltételekkel teszi elérhetővé a lakosság számára a gázt.

A Tesco, vásárlóinak érdekeit szem előtt tartva, nem csak folyamatosan bővíti kényelmi szolgáltatásainak körét, hanem a "segítünk spórolni" jelszavának megfelelően, rendkívül kedvező díjakkal teszi hozzáférhetővé azokat. Ebben a szellemben kerül bevezetésre a lakossági gázszolgáltatás értékesítése is.

A novemberben kezdődő, 2009. február 28-ig tartó akció keretében az új szerződést kötők egyhavi gázszámlájukat takaríthatják meg, ha átkötik szerződésüket a gas.hu-hoz. Az alapdíjuk ezt követően nem változik, de a köbméterenként fizetendő díjból jelentős kedvezményt biztosít számukra a gas.hu. A kedvezmény mindaddig érvényben marad, ameddig él a közüzemi gázár. Amennyiben ez az ár megszűnik, a tervek szerint a mindenkori ajánlott piaci árhoz képest kapnak majd olyan mértékű kedvezményt a fogyasztók, ami éves szinten továbbra is egyhavi megtakarítást jelent számukra. Ráadásul a szolgáltató-váltás nem jár túlzottan sok utánajárással: a szerződéskötéshez mindössze egy korábbi gázszámlára, személyi igazolványra, és a bankszámlaszámukra van szükség.

Az EMFESZ 2008. február 1-je óta nyújt szabadon választható alternatívát a hazai gázpiacon azzal, hogy a szabadpiac első szereplőjeként egy havi gáz árának a megtakarítását teszi lehetővé. Az eddig kizárólag interneten elérhető szolgáltatást az akció időtartama alatt, - s amennyiben az sikeres, azt követően is, - a Tesco áruházaiban papír alapon is igénybe lehet venni.

A közös értékesítésben az alábbi 34 Tesco áruház vesz részt az ország egész területén:
November 13-tól: Budapest: Új Buda Center, Százhalombatta.
November 21-től: Kalocsa, Komló, Paks, Sátoraljaújhely, Szarvas, Tapolca, Tiszaújváros.
December 8-tól: Budapest: Arena Plaza - Campona - Fogarasi út - Megapark - Pesti út - Váci út, Békéscsaba, Budaörs, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

"Februárban sikeresen elindult a gas.hu szabadpiaci földgáz szolgáltatásának internetes szerződéskötési portálja a www.gas.hu. Azóta jelentősen nőtt a szolgáltatásunk iránti érdeklődés mind az ipari szereplők, mind a lakosság körében. A közelmúltban lehetővé tettük a papír alapú, Tesco áruházakban is elérhető szerződéskötést. A TESCO és a gas.hu közös akciója - az egyik legsikeresebb magyarországi kereskedelmi áruházlánc, és az első számú szabadpiaci gázkereskedő együttműködése - páratlan lehetőségeket biztosít a fogyasztók számára. Meggyőződésünk, hogy a fogyasztók élni is fognak ezzel a lehetőséggel, mondta Biczók András, az EMFESZ Kft. kereskedelmi igazgatója.

"A Tesco folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, melyek révén a nehéz gazdasági helyzetben segíthet vásárlóinak a spórolásban. Éppen ezért a széles termékválaszték mellett tovább bővítjük a Tesco-ban elérhető szolgáltatások körét. Ezen az úton (a hiteltermékek és az aktuálisan zajló kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellett) a következő lépést a lakossági gáz értékesítése jelenti. A sikeres teszt után az a célunk, hogy továbbra is elérhetővé tegyük ezt a szolgáltatást kiemelt áruházainkban, valamint a www.tesco.hu oldalon is", tette hozzá Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

A szolgáltatás igénybevételéről bővebb tájékoztatást a www.gas.hu és a gas.hu 06 40 224 224-es Telefonos Ügyfélszolgálatánál, valamint december 8-ától a www.tesco.hu portálokon kaphat.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 2. szombat
Lujza
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm