11 °C Budapest

Fokozódik a gas.hu iránti érdeklődés!

Pénzcentrum
2008. július 14. 08:30

A július elejei újabb lakossági gázáremelés következtében jelentősen emelkedett a gas.hu iránti érdeklődők száma. A február elején indított alternatív lakossági gázszolgáltató cég kommunikációs igazgatója szerint napi háromezerre tehető a számuk - írja a Napi Gazdaság.

A lakossági szolgáltatást június elsején kezdte meg a cég, az első két hétben 6500-ra nőtt az ügyfelek száma, a cég éves szinten átlagosan egy havi gázszámla megtakarítását garantálja 8 %-kal alacsonyabb fogyasztói árainak köszönhetően. A számok azt mutatják, hogy a fogyasztók egyre érzékenyebbek az energiaárak változására.

Az internetes kapcsolatfelvételt követően 10-12 perc alatt elintézhető a szerződéskötés, a cég arról számolt be, hogy jót tett nekik a hó eleji gázáremelés, mert napról-napra növekszik az ügyfeleik száma. A szolgáltatónál dolgoznak az internet hozzáféréssel nem rendelkező ügyfelek papíralapon történő szerződéskötésének lehetőségén.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 25. szombat
Irén, Írisz
12. hét
Március 25.
A gofri világnapja
Március 25.
A Föld órája
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?