16 °C Budapest

A ház, amelyre szemet vetett az öreg playboy!

Pénzcentrum
2008. május 28. 13:30

Előbb-utóbb elképzelhető, hogy nyuszi-lányok integetnek a lenti képen látható ház ablakaiból, miután kiderült, hogy Hugh Hefner komoly érdeklődést mutat a korábban egy ausztrál szappanoperának otthont adó ingatlan megvásárlása iránt.


Ez a ház eladó! (Forrás: http://www.news.com.au/)
A dél-ausztrál Barossa városa egy álmos kis település, de amikor meghallották, hogy a Playboy-herceg is érdeklődik a neves ingatlan iránt, mindjárt felcsillant a férfi lakosság szeme.

Az érdeklődők az értékesítő által szervezett nyílt hétvége keretében tekinthették meg a házat és a hozzá tartozó 55 hektáros farmot, ahol minden kétséget kizáróan Hefner volt a legnevesebb vevőjelölt.

Az egyik ingatlanügynök véletlenszerűen kérdezősködött a megjelentek között, amikor hirtelen megpillantotta az öreg playboyt a tömegben. Megállapították, hogy ahhoz, hogy a kétszintes, György-korabeli stílusban épített ház a playboy-nyuszik otthonává válhasson, az ingatlant és környezetét tökéletes állapotba kell hozni.

A forgalmazó másfél millió dollárért (240 millió forintért) hirdeti, de egyesek úgy vélik, hogy ettől alacsonyabb áron fog csak gazdára találni a felújítás előtt álló épület.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az Erste Banknál 10,06%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Hefner hölgykoszorúban
Felhívták a figyelmet, hogy mielőtt valaki hozzálát a munkálatokhoz, meg kell vizsgálni az épület szerkezetét. Nem szabad elfelejteni, hogy bár ez egy lenyűgöző és ismert ház, mégis csak egy szappanoperának volt a díszlete.

Az érdeklődőknek, köztük Hefnernek is alig több mint egy hónapja maradt a döntésre, júliusig várják a vételi ajánlatokat, azután derül ki, hogy kié lesz az ingatlan.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?