12 °C Budapest

Elszálltak az árak XIII. kerületben

Pénzcentrum
2007. február 5. 08:45

Alig hogy bejelentették a leendő kormányzati negyed helyszínét, a környéken található ingatlanok eladói máris 10-15 százalékkal megemelték áraikat, de aki tartotta az eredeti szintet, már az sem megy bele alkudozásba a vételárat illetően - írja a Napi Gazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A XIII. Kerületben a legalacsonyabb négyzetméterárak 280-300 ezer forint környékéről indulnak, míg a jellemző négyzetméterár az új építésű társasházakban 330-360 ezer forint.

A kínálat óriási. A legkisebb alapterületű lakásoktól a loft lakásokig és a családi házakig minden típusú ingatlan megtalálható a kerületben.

A kerületben sok panellakás túlárazott, az eladók még nem látják, hogy az energiaárak emelésének milyen hatása lesz a piacra. A belvároshoz közeli panelekben nem ritka a 270 ezer forintos négyzetméterár sem.

Az épülő kormányzati negyed hírére a környéken található ingatlanok eladói máris jellemzően 10-15 százalékkal emelték áraikat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A metróhoz közeli, a belváros szomszédságában lévő és a Duna parti ingatlanok a legkeresettebbek a kerületben, míg a kieső peremterületen lévő ingatlanok tulajdonosainak tovább tarthat vevőt találni a lakásukra.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?