1 °C Budapest

Jól ment a lakásfejlesztők szekere...

Pénzcentrum
2007. január 18. 10:00

Az Ecorys Magyarország által készített felmérés szerint a legsikeresebb, 100 lakásnál többet értékesítő fejlesztők 2006-ban összesen több mint 4600 új lakást forgalmaztak Budapesten, akik közül többen újonnan debütáltak a sikeres lakásfejlesztők ranglistáján - írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az értékesített lakások nagy része az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő XIII., XI., és VIII. kerületben található, de a népszerű városrészek között szerepelt a Ferencváros és Zugló is.

Az Ecorys felmérése szerint összesen 27 fejlesztő tudott 100 lakásnál többet értékesíteni tavaly a fővárosban. Az eladási top 10-ben nagyrészt magyar és izraeli érdekeltségű fejlesztések találhatóak, amelyek több projekttel vannak jelen a belvárosi társasházi és a zöldövezeti lakóparki piacon is.

A fejlesztők a legnépszerűbb kerületekben, így a XI. és a VIII. kerületben voltak a legaktívabbak, és itt is tudták értékesíteni a legtöbb lakást. Az újlakás-piac néminemű átrendezését mutatja, hogy a legsikeresebb ingatlanos cégek között tavaly új vállalatok is megjelentek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20