1 °C Budapest

Gazdaságos lakások: épül a Tesco-telep!

Pénzcentrum
2007. január 16. 09:30

Angliában a Tesco lakásokat, házakat épít dolgozóinak, és vezetőinek , hogy enyhítse a személyzet számára megfizethető lakások hiányát Londonban.

Anglia legnagyobb áruházlánca 250 lakást emel Dél-Londonban, a streathami áruháza közelében. 100 lesz közülük elérhető kedvező árakon a szélesebb közönség számára, többet közülük pedig a Tesco dolgozói számára tartanak majd fent.

A hipermarket terveit már készen vannak, s az engedélyeztetés is az utolsó fázisban tart. A tervek szerint a "Tesco-telepen" szórakoztató létesítmények, és korcsolyapálya is szolgálja majd a dolgozók kényelmét.

A Tesco-dolgozók ugyanolyan elbánásban részesülnek majd, mint bármelyik másik lakó, még akkor is, ha esetleg közben megszűnik munkaviszonyuk. Ugyanakkor, ha megüresedik egy lakás, elsőként a Tesco-alkalmazottaknak ajánlják azt fel.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?