Egyetemistákra, főiskolásokra szabta bankszámláját az FHB

Pénzcentrum
2012. július 24. 10:14

Kedvező kondíciójú bankszámlacsomagot kínál az FHB Bank a felsőoktatásban tanulóknak - tájékoztatta a pénzintézet a Pénzcentrum.hu-t. Az FHB Helló Bankszámla kimondottan a fiatalok pénzügyi szokásaihoz igazodik.

A pénzintézet lapunkat úgy tájékoztatta: kiemelt célcsoportként kezelik a 14-24 éves korcsoportot, a középiskolai, felsőoktatási vagy egyéb tanulmányokat folytatókat és a legfiatalabb munkavállalókat. A felvételiben érintett 18 éven felülieknek az FHB Bank kényelmes és gyors online számlanyitást nyújt.

A kínálat internetes áttekintése manapság tipikus, az FHB Helló Bankszámla ajánlatát kiválasztva nemcsak a bankfiókokban lehet számlát nyitni, de a leggyorsabban és legkényelmesebben online is el lehet intézni. A személyes adatok, e-mail cím és telefonszám megadása után máris saját, az iskolai beiratkozáskor vagy munkahelyi felvételnél rögvest megadható, 3 munkanapon belül utalások fogadására alkalmas bankszámlával rendelkezik az új ügyfél. A bankszámlaszám friss tulajdonosának 30 napon belüli időpontot kell egyeztetnie az általa választott bankfiókba vagy a bankkal leszerződött pénzügyi közvetítővel, ahol az okmányok törvényben előírt személyes bemutatását követően aláírható, megköthető a szerződés, s igényelhető az azonnal kiküldésre kerülő egyedi grafikájú FHB Helló Maestro bankkártya.

Kedvező kondíciók

Az interneten is egyszerűen megnyitható FHB Helló Bankszámla havi díja elektronikus számlakivonattal 0 forint, a számla többi fontos kondíciója (például a tranzakciós, az ATM és a bankkártya díjai) szintén a hazai kínálat legkedvezőbbjei közé tartoznak; a havi díj nélkül elérhető FHB TeleBank és FHB NetB@nk szolgáltatás is része a csomagnak, amelyeken keresztül a számla éjjel-nappal használható. A banknál a számlák közötti utalások gyorsak és ingyenesek is, mivel az FHB Családi Kedvezményprogramban az egy csoportba tartozó számlákra ingyenes vagy kedvezményes vezetési és utalási díjakat kínálnak.

Fotó: FHB; Pénzcentrum.hu


A számlához tartozó belföldi készpénzfelvétel havi 3 alkalommal ingyenes, természetesen itthon a bankkártyás vagy a MasterCard Mobile alkalmazáson keresztüli fizetés szintén díjmentes. Az FHB Bank szeptember 15-ig tartó akciójában pedig a betéti kártyákkal kezdeményezett külföldi ATM pénzfelvételek díját is jóváírja a bank. Az FHB Hello számlatulajdonosok rendelkezésére áll a Diákhitel igénylési csomag is.

Az FHB Helló Bankkártya kollekció

A 14-24 éves korosztály számára az FHB rendszeresen megújuló kártyaválasztékot kínál. A sorozat eddig legnépszerűbb, jelenleg is választható tagjait Gróf Balázs tervezte. A bank felkért öt magyar tervezőt, hogy gondolják újra a bankkártyát: Stark Attila rajzait könyvbe rendezte, Sirály Dóri a Roham magazinba készít illusztrációkat, Bács Levente ruhákat és kiegészítőket gyárt, Gabay Gergely szerelme a street art, Nikon Laci pedig főként graffitizik. Az internetes szavazáson Nikon Laci - a Tűzraktérben látható graffitijén alapuló - kártyaterve volt a legnépszerűbb.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 3. 11:24
A Csináljuk a fesztivált! idén több mint 10 év szünetet követően először tavasszal jelentkezett új e...
Bankmonitor  |  2022. december 3. 10:37
A Magyar Nemzeti Bank értékelése szerint 2022. végére a lakáscélú jelzáloghitelek átlagos THM (telje...
Holdblog  |  2022. december 3. 06:55
Adventi ábrát mutatunk. Igazi angolszász-európai kontinentális törésvonal bontakozott ki a Statista...
MNB Intézet  |  2022. december 2. 10:10
Az ember közösségi lény. Barátaink, szeretteink boldogsága számunkra is boldogság forrása. De mitől...
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 3. 19:16