6 °C Budapest

Egyetemistákra, főiskolásokra szabta bankszámláját az FHB

Pénzcentrum
2012. július 24. 10:14

Kedvező kondíciójú bankszámlacsomagot kínál az FHB Bank a felsőoktatásban tanulóknak - tájékoztatta a pénzintézet a Pénzcentrum.hu-t. Az FHB Helló Bankszámla kimondottan a fiatalok pénzügyi szokásaihoz igazodik.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A pénzintézet lapunkat úgy tájékoztatta: kiemelt célcsoportként kezelik a 14-24 éves korcsoportot, a középiskolai, felsőoktatási vagy egyéb tanulmányokat folytatókat és a legfiatalabb munkavállalókat. A felvételiben érintett 18 éven felülieknek az FHB Bank kényelmes és gyors online számlanyitást nyújt.

A kínálat internetes áttekintése manapság tipikus, az FHB Helló Bankszámla ajánlatát kiválasztva nemcsak a bankfiókokban lehet számlát nyitni, de a leggyorsabban és legkényelmesebben online is el lehet intézni. A személyes adatok, e-mail cím és telefonszám megadása után máris saját, az iskolai beiratkozáskor vagy munkahelyi felvételnél rögvest megadható, 3 munkanapon belül utalások fogadására alkalmas bankszámlával rendelkezik az új ügyfél. A bankszámlaszám friss tulajdonosának 30 napon belüli időpontot kell egyeztetnie az általa választott bankfiókba vagy a bankkal leszerződött pénzügyi közvetítővel, ahol az okmányok törvényben előírt személyes bemutatását követően aláírható, megköthető a szerződés, s igényelhető az azonnal kiküldésre kerülő egyedi grafikájú FHB Helló Maestro bankkártya.

Kedvező kondíciók

Az interneten is egyszerűen megnyitható FHB Helló Bankszámla havi díja elektronikus számlakivonattal 0 forint, a számla többi fontos kondíciója (például a tranzakciós, az ATM és a bankkártya díjai) szintén a hazai kínálat legkedvezőbbjei közé tartoznak; a havi díj nélkül elérhető FHB TeleBank és FHB NetB@nk szolgáltatás is része a csomagnak, amelyeken keresztül a számla éjjel-nappal használható. A banknál a számlák közötti utalások gyorsak és ingyenesek is, mivel az FHB Családi Kedvezményprogramban az egy csoportba tartozó számlákra ingyenes vagy kedvezményes vezetési és utalási díjakat kínálnak.

Fotó: FHB; Pénzcentrum.hu


A számlához tartozó belföldi készpénzfelvétel havi 3 alkalommal ingyenes, természetesen itthon a bankkártyás vagy a MasterCard Mobile alkalmazáson keresztüli fizetés szintén díjmentes. Az FHB Bank szeptember 15-ig tartó akciójában pedig a betéti kártyákkal kezdeményezett külföldi ATM pénzfelvételek díját is jóváírja a bank. Az FHB Hello számlatulajdonosok rendelkezésére áll a Diákhitel igénylési csomag is.

Az FHB Helló Bankkártya kollekció

A 14-24 éves korosztály számára az FHB rendszeresen megújuló kártyaválasztékot kínál. A sorozat eddig legnépszerűbb, jelenleg is választható tagjait Gróf Balázs tervezte. A bank felkért öt magyar tervezőt, hogy gondolják újra a bankkártyát: Stark Attila rajzait könyvbe rendezte, Sirály Dóri a Roham magazinba készít illusztrációkat, Bács Levente ruhákat és kiegészítőket gyárt, Gabay Gergely szerelme a street art, Nikon Laci pedig főként graffitizik. Az internetes szavazáson Nikon Laci - a Tűzraktérben látható graffitijén alapuló - kártyaterve volt a legnépszerűbb.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?