25 °C Budapest

Eldőlt, melyik a legjobb netbank és banki honlap

2009. március 24. 10:19

Ma adták át az elismeréseket a Legjobb Lakossági Internetbank felmérés díjazottjainak. Az eseményen díjazták a legszínvonalasabb banki honlapokat is. A közönségdíjat 13 ezer szavazat alapján hirdették ki.

A Privátbankár.hu felmérése során 9 lakossági bankot vizsgáltak, amelyeket az ügyfélszám és a mérlegfőösszeg alapján választottak ki. A Legjobb Lakossági Internetbank 2008 díj esetében 7 szolgáltatáscsoportot jártak körül: a számlainformációval, az átutalásokkal, a betétműveletekkel, a befektetések kezelésével, a bankkártyákkal, a hitelekkel kapcsolatos szolgáltatások minősége mellett az extra szolgáltatások témakörét is pontozták, emellett vizsgálták a biztonsági szempontokat is.

A kérdőíves felmérésben arra kérték a 9 netbanki üzletágvezetőt, hogy értékeljék saját és versenytársaik szolgáltatását. A felmérés készítői és a banki vezetők által adott szempontok alapján az első három helyezett egyezik.

A Közönségdíjas Internetbank 2008 díjat egy négy héten át tartó internetes szavazás eredménye alapján ítélték oda. A szervezők a 15 ezer kitöltőből 13400 szavazatot vettek figyelembe.

Az aranyfokozatú díjazottak:

Legjobb Lakossági Internetbank 2008: CIB Bank

Közönségdíjas Internetbank 2008: OTP Bank

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Legjobb Banki Honlap 2008: UniCredit Bank

Az életműdíjat Braun Péternek, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójának ítélték.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 18. péntek
Arnold, Levente
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?