13 °C Budapest

Budapest: miénk Európa legjobb karácsonyi vására?

Pénzcentrum
2007. november 12. 10:05

Érdekes gyűjteményre bukkantunk a világhálón, melynek célja, hogy a brit turisták számára összegezze, Európában hol, mikor és milyen minőségű karácsonyi vásárokat rendeznek. Az eredmények számunkra kecsegtetőek, a Vörösmarty téri vásárt ugyanis egyenesen Európa legszínvonalasabb rendezvényének titulálják a műfajban. Vegyük sorra, mely országokban mikor rendeznek hangulatos ünnepi vásárt!

Bécs: november 18-december 24.

A bécsi városháza előtti vásárt a karácsonyi vásárok anyjaként is szokták emlegetni, mely immár 700 éve vonz tömegeket az osztrák fővárosba. A karácsonyi vásározás osztrák és német hagyomány, melyet az elmúlt években számos ország átvett.

Nürnberg: november 31-december 24.

A nürnbergi vásár dokumentálhatóan 1628 óta vonz látogatókat a német városba.

London Frost Fair: december 15-17.

Az egykori díjnyertes rendezvény London legnagyobb ingyenes téli rendezvénye, mely több mint 100 ezer érdeklődőt csábít évről-évre.

Lille: november 21-december 24.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A britek körében állítólag kimondottan népszerű a francia városban rendezett vásár.

Budapest: december 1-24.

A brit összeállítás szerint a Vörösmarty téri rendezvény kétségkívül Európa egyik legszínvonalasabb karácsonyi vására.

Berlin: november 27-december 26.

Több mint 50 karácsonyi piactér és bazár várja a látogatókat Berlinben az idei esztendőben is.

EZT OLVASTAD MÁR?