Ne váltogass bankot, csak a hűséges ügyfeleket szeretik!

Pénzcentrum
2007. február 6. 08:30

Rendszeresen terítékre kerülnek hasábjainkon a hazai bankok akciós termékei, hívogató ajánlatai, melyek kapcsán többször kiemeltük már, hogy a kedvező kondícióknak egyre inkább megkérik az árát a pénzintézetek, mégpedig hűség formájában.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Összességében elmondható, hogy az aktív lakossági ügyfeleket, akik folyószámláikat nem csak készpénzfelvételre használják, a legtöbb bank akciós betéti kamatokkal jutalmazza. E koncepció mögött az áll, hogy a vagyonosabb, pénzügyeit az átlagnál jóval tudatosabban intéző ügyfeleket igyekeznek hosszabb távon megtartani a pénzintézetek.

Az aktív számlahasználat a legtöbb helyen a folyószámlára utalt fizetés mellett csoportos beszedési megbízásokat és esetleg internetes átutalásokat feltételez, melyek akár a szolgáltatási díjak mérséklését is maguk után vonhatják.

A betétakciók sorából kilóg az IEB eSzámla Plusz ajánlata, melynek érdekessége, hogy az ezt igénylő ügyfelek 2007. május 31-ig díjmentesen kapnak real-time tőzsdei adatokat is az eBroker rendszeren keresztül.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20