Ma indul a K&H Hozamfa 3. értékesítése

Pénzcentrum
2005. augusztus 29. 08:38

A Fund Partners változó tőkéjű befektetési társaság mint kibocsátó, valamint a magyarországi forgalmazóként eljáró K&H Bank Rt. Fund Partners K&H Hozamfa 3. Kollektív Befektetési Értékpapír néven meghirdette új értékpapírjának értékesítését.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete megállapította, hogy a Fund Partners változó tőkéjű befektetési társaság (SICAV) megfelel a tőkepiacról szóló európai alapra vonatkozó különleges szabályoknak, azaz az Európai Unió másik tagállamában létrehozott befektetési alap által kibocsátott kollektív befektetési értékpapírok magyarországi forgalomba hozatalára és forgalmazására vonatkozó rendelkezéseknek.

A Fund Partners K&H Hozamfa 3. Alap határozott futamidejű, amelyre kibocsátott kollektív befektetési értékpapírok a futamidő alatt visszaválthatók, és amelynek befektetési célja, hogy a befektetőknek a kamatozó megtakarításokhoz hasonló biztonságot és hozamot kínáljon, és pluszban lehetőséget nyújtson arra, hogy részesedjenek a részvénypiacokon időnként elérhető kiemelkedő hozamokból. Az értékpapírokba történő befektetés a szokásostól eltérő kockázatúnak minősül.

A Fund Partners K&H Hozamfa 3. Alap futamideje 2005. október 14-től számítva határozott ideig, 2008. október 31-ig tart.

A K&H Hozamfa 3. Származtatott Alap célja, hogy lejáratkor egyszerre biztosítson

- kiszámítható fix minimumhozamot,

- és jó nemzetközi részvénypiaci teljesítmény esetén - egy nemzetközi részvénykosár teljesítményének megfelelően - részesedést a nemzetközi tőzsdék eredményeiből.

A hozam kifizetésének idejét és módját, az index összetételét és számítási módját a magyarországi értékesítéshez készített tájékoztató tartalmazza.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A kibocsátásra kerülő értékpapírok forgalomba hozatali ára 10,000 Ft.

Az értékpapírok értékesítési ára minden értékesítési napra külön kerül meghatározásra. Az értékesítési ár a forgalomba hozatali árnál alacsonyabb diszkontált ár, amely a forgalomba hozatali árhoz viszonyítva, forintra és felfelé kerekítve kerül megállapításra évi 5%-os kamat figyelembevételével.

Az értékesítési időszak kezdőnapja: 2005. augusztus 29.

Az értékesítési időszak zárónapja legkésőbb: 2005. október 7.

Egy befektető által minimálisan vásárolható: 200,000 Ft forgalomba hozatali árú kollektív befektetési értékpapír.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 21. 09:59
2009-ben a pénzügyi világégéskor találták ki a jegybankok (először a mindig bátrabb Fed), hogy a kam...
MEDIA1  |  2022. május 20. 20:36
Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójához köthető Rádió 1 hálózat egy hét alatt egyszerre 6 pénzü...
Kiszámoló  |  2022. május 20. 10:53
Van egy angol kifejezés, a hedonic treadmill, amit nagyon nehéz magyarra lefordítani. (Ha valakinek...
MNB Intézet  |  2022. május 20. 10:46
Környezeti kérdések az egyik legszélesebb látókörű magyar közgazdász gondolatainak tükrében. Miképp...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24