17 °C Budapest

Ma indul a K&H Hozamfa 3. értékesítése

Pénzcentrum
2005. augusztus 29. 08:38

A Fund Partners változó tőkéjű befektetési társaság mint kibocsátó, valamint a magyarországi forgalmazóként eljáró K&H Bank Rt. Fund Partners K&H Hozamfa 3. Kollektív Befektetési Értékpapír néven meghirdette új értékpapírjának értékesítését.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete megállapította, hogy a Fund Partners változó tőkéjű befektetési társaság (SICAV) megfelel a tőkepiacról szóló európai alapra vonatkozó különleges szabályoknak, azaz az Európai Unió másik tagállamában létrehozott befektetési alap által kibocsátott kollektív befektetési értékpapírok magyarországi forgalomba hozatalára és forgalmazására vonatkozó rendelkezéseknek.

A Fund Partners K&H Hozamfa 3. Alap határozott futamidejű, amelyre kibocsátott kollektív befektetési értékpapírok a futamidő alatt visszaválthatók, és amelynek befektetési célja, hogy a befektetőknek a kamatozó megtakarításokhoz hasonló biztonságot és hozamot kínáljon, és pluszban lehetőséget nyújtson arra, hogy részesedjenek a részvénypiacokon időnként elérhető kiemelkedő hozamokból. Az értékpapírokba történő befektetés a szokásostól eltérő kockázatúnak minősül.

A Fund Partners K&H Hozamfa 3. Alap futamideje 2005. október 14-től számítva határozott ideig, 2008. október 31-ig tart.

A K&H Hozamfa 3. Származtatott Alap célja, hogy lejáratkor egyszerre biztosítson

- kiszámítható fix minimumhozamot,

- és jó nemzetközi részvénypiaci teljesítmény esetén - egy nemzetközi részvénykosár teljesítményének megfelelően - részesedést a nemzetközi tőzsdék eredményeiből.

A hozam kifizetésének idejét és módját, az index összetételét és számítási módját a magyarországi értékesítéshez készített tájékoztató tartalmazza.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A kibocsátásra kerülő értékpapírok forgalomba hozatali ára 10,000 Ft.

Az értékpapírok értékesítési ára minden értékesítési napra külön kerül meghatározásra. Az értékesítési ár a forgalomba hozatali árnál alacsonyabb diszkontált ár, amely a forgalomba hozatali árhoz viszonyítva, forintra és felfelé kerekítve kerül megállapításra évi 5%-os kamat figyelembevételével.

Az értékesítési időszak kezdőnapja: 2005. augusztus 29.

Az értékesítési időszak zárónapja legkésőbb: 2005. október 7.

Egy befektető által minimálisan vásárolható: 200,000 Ft forgalomba hozatali árú kollektív befektetési értékpapír.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?