21 °C Budapest
Budapest, 2024. március 10.Sulyok Tamás köztársasági elnök beszédet mond beiktatási ünnepségén a budapesti Szent György téren 2024. március 10-én.MTI/Koszticsák Szilárd

Ki nem találod, hol lakik most Sulyok Tamás: imádják a szomszédok az államfőt, nem tudni, mikor költözik Budapestre

2024. március 14. 09:07

Egy szegedi társasház első emeletén lakik jelenleg is Sulyok Tamás köztársasági elnök, még a neve is ki van írva a kapucsengőre, onnan ingázik Budapestre. Az államfő azért nem tudott még beköltözni a Béla király úti rezidenciába, mert ott még Novák Katalin lakik.

Egy szegedi társasház első emeletén lakik jelenleg is Sulyok Tamás köztársasági elnök, még a neve is ki van írva a kapucsengőre, onnan ingázik Budapestre - írja a Blikk. A szomszédok szerint az államfő nagyon közvetlen ember, akivel bármiről el lehet beszélgetni.

Az elnöki házaspár azért nem költözött még be a Béla király úti államfői rezidenciába, mert ott még Novák Katalin lakik, a lap megkérdezte a Sándor-palota sajtóosztályát, hogy a tervek szerint mikor költözik ki a lemondott államfő, és ezt követően mikor számíthat Sulyok Tamás a beköltözésre, de mindeddig nem válaszoltak. Mint emlékeztettek, Novák Katalin is hónapokat várt, mire beköltözhetett, miután a leköszönő Áder János számára kinézett villa, amely ugyancsak a Béla király út elején áll, felújításra szorult. Kinevezése napjától Sulyok Tamásnak jár a teljes körű testőri biztosítás a TEK-től, ami megegyezik a kormányfőével. Vagyis az állandó, civil ruhás testőrök mellett a megfelelő szintű szolgálati autó ugyancsak testőrökkel, felvezető jármű, a védett ingatlanokban pedig kamera és beléptető rendszer.

Az Alkotmánybíróság elnökeként Sulyok Tamás évente volt köteles vagyonnyilatkozatot tenni. Az idén leadott dokumentumban öt ingatlan szerepel, amelyeknek részben vagy egészben tulajdonosa. Az említett, 117 négyzetméteres szegedi társasházi lakás mellett egy 45 négyzetméteres iroda van még a nevén. Ezek mellett birtokosa egy domaszéki üdülőtanyának, egy 90 négyzetméteres balatonkenesei családi házas üdülő felének, tulajdonrésze van egy 72 négyzetméteres, II. kerületi lakásban.

Címlapkép: Koszticsák Szilárd, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
hrdoktor  |  2024.04.23 11:46
Sokan szenvednek kézfájdalmaktól a számítógépes munka következtében, ami helyes egérhasználattal jel...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem