23 °C Budapest
Kiderült, mennyi pénzért ment át Szabó Zsófi az RTL-hez

Kiderült, mennyi pénzért ment át Szabó Zsófi az RTL-hez

Pénzcentrum
2014. szeptember 5. 15:03

Jobban jár az RTL Klubbal Szabó Zsófi: a színésznő a TV2-től a konkurenciához igazol, ezzel pedig nem csupán karrierje szempontjából nyílnak számára új lehetőségek is, hanem jóval több pénz is ütheti a markát.

A Blikk megtudta, hogy míg Zsófi a Jóban Rosszban egyik vezető színésznőjeként nagyjából bruttó hatszázezer forintot vihetett haza, az RTL Klubnál ennek a többszörösét keresheti meg. Már csak annak köszönhetően is, hogy a csatorna jóval nagyobb teret biztosít majd számára, mint egy sorozatsztárnak.

Zsófi már a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow szereplőjeként több pénzt tehet zsebre, mint amekkora a fizetése a TV2-ben volt. Az idei gázsik igencsak magasra rúgnak, akad ugyanis olyan, aki akár

6-7 millió forintot is hazavihet a néhány hetes dzsungelkalandért,

ami Zsófinak a TV2-nél kapott egyéves fizetésével egyezik.


Szabó Zsófi fizetés természetesen kiemelkedő juttatásnak számít Magyarországon. A statisztikák szerint egyébként hazánkban továbbra is a pénzügyi szektor fizet a legjobban, de egyre kisebb a bérelőnye az információ, kommunikáció ágazattal szemben. Ezután a gyógyszergyártás és a vegyipar jön a sorban.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az egészségügy és a textilipar továbbra is nagyon rosszul fizet. Ráadásul mivel ezek bruttó keresetek, és az alacsony jövedelműek adóterhelése az egykulcsos adóval emelkedett, az ágazati jövedelemkülönbségek továbbra is látványosak.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.06.11 18:55
Az elmúlt heteket tekintve, több kompetenciafejlesztő tréninget is maga mögött tudhat a Legacy. Ahho...
coachco  |  2021.06.09 11:06
Olvasom Obama ex-elnök memoárját, másodjára fogtam bele. Nem mintha nem lenne érdekes, de cirka 700...
ajovomunkahelye  |  2021.06.07 12:30
Számokban is kimutatható nyereséget vagy veszteséget jelent egy vállalatnak, ha erősen elkötelezett...
perfekt  |  2021.06.07 08:31
Már több esetben foglalkoztunk a közüzemi díjak továbbszámlázásával, de még mindig sláger témának tű...
hrdoktor  |  2021.06.07 06:14
Szinte fizikai ellenállást érez valamelyik sürgős munkahelyi teendője láttán, és igyekszik valami ür...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 13. vasárnap
Antal, Anett
23. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 12. 19:20