11 °C Budapest

Kötvényt bocsát ki Debrecen

Pénzcentrum
2004. november 17. 09:06

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános ajánlatot tett közzé 1.184 mrd Ft össznévértékű kötvény aukciós eljárás keretében történő forgalomba hozatalára a 2.5 mrd Ft össznévértékű Főnix kötvényprogramja keretében. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete még 2002. december 6-án hagyta jóvá a kötvényprogramot.

A kötvénykibocsátás célja a kibocsátó beruházási terveinek finanszírozásához szükséges tőke biztosítása. A forgalmazói szerepet a Raiffeisen Bank Rt. látja el.

A kibocsátó a kibocsátás során nem fogad el túljegyzést. A kibocsátás napja 2004. november 22. A kötvény lejárata 2009. november 24. A fix kamatozás mértéke az aukció napját megelőző banki munkanapon 14.30-kor közzétett 5 éves állampapír-piaci referenciahozam + 0.70%.

A Raiffeisen Bank Rt. a teljes 1.184 mrd Ft névértékre jegyzési garanciát vállal. A Raiffeisen ezzel párhuzamosan a kötvényeken alapuló esedékes fizetési kötelezettségek teljesítését mint garanciavállaló visszavonhatatlanul és feltétel nélkül garantálja, a garanciavállalási nyilatkozatban foglaltak szerint.

A kibocsátó nem tervezi a kötvények bevezetését a Budapesti Értéktőzsdére.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az aukció ideje: 2004. november 22. 15.00-től 16.00 óráig.

A kibocsátó az ajánlatok ismeretében dönt az aukció során elfogadásra kerülő legalacsonyabb árfolyamról (minimumárfolyam). Az ajánlatok elfogadására a legmagasabb árfolyamú ajánlattal kezdve csökkenő sorrendben kerül sor, az árfolyamok alapján, legfeljebb a sorozat meghirdetett maximális összegéig.

HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 21. vasárnap
Konrád
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 21. 15:33
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem