16 °C Budapest

Új felsővezetők a Pannonplastnál

Pénzcentrum
2004. május 5. 10:47

Új értékesítési és kontrolling igazgatókkal bővült a Pannonplast vezetői csapata. A februárban részlegesen megújult vezetés stratégiai célkitűzései között szerepelt a korábbi decentralizált tevékenységgel szemben egy hatékonyabb, csoportszinten irányított értékesítési struktúra kialakítása. A központosított értékesítési tevékenység kiépítésével, a terület vezetésével a menedzsment május 10-i

hatállyal Palkó Rolandot bízta meg.

A 39 éves szakember eddigi pályafutása során kiterjedt nemzetközi tapasztalatokra tett szert a közép-kelet-európai régió csomagolóiparában, illetve autóipari beszállítói szerződések megkötésében. Első számú értékesítési vezetőként számos, a Pannonplast számára kiemelten fontos vállalattal állt kapcsolatban.

"Társaságunk számára kulcsfontosságú volt azon iparági tapasztalatokkal rendelkező szakember megnyerése, aki korábban már bizonyította, hogy képes egy hatékonyan működtethető értékesítési rendszer felállítására, megfelelő piaci tapasztalatokkal bír és alkalmas a Pannonplast csoport új piacokon történő megjelenésének irányítására. A Pannonplast 2005-től növekedési pályára lép, s ennek előfeltétele az értékesítés átalakítása, mely Palkó Roland megbízásával elkezdődött." - mondta el Zoltán Csaba a társaság elnök-vezérigazgatója a szakember kinevezése kapcsán- áll a Pannonplast közleményében.

A következő időszakban megkezdődik a vállalat kontrolling tevékenységének átszervezésére. A kontrolling terület vezetésével a társaság menedzsmentje Schilling Antalt bízta meg. Feladatai közé tartozik majd az új controlling rendszer bevezetése, az éves és negyedéves tervezés valamint az ehhez kapcsolódó teljesítmények felügyelete.

HR BLOGGER
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?