Graphisoft: hamarosan piacon az ArchiFM legújabb magyar nyelvű verziója

Pénzcentrum
2004. április 19. 12:02

A Graphisoft ma bejelentette, hogy létesítménygazdálkodási tervezőszoftverének külföldön már kapható legújabb verzióját, az ArchiFM 8.1-et a Construmán mutatja be a nagyközönségnek. A Graphisoft a Magyar Építész Kamarával közösen lesz jelen a "D" pavilon 302/C standján.

Az ArchiCAD Magyarországon a legkedveltebb építészeti CAD megoldás. A Graphisoft áprilisi akciójának keretében az ArchiCAD 8.1 magyar verzió első licence rendkívüli kedvezménnyel vásárolható meg. Ezzel a speciális ajánlattal találkozhatnak a Construmára kilátogató érdeklődők is.

"Az ArchiCAD sikere Magyarországon nem véletlen, hiszen ez egy a kezdetektől fogva építészeti szemmel, építészeknek fejlesztett szoftver. Célunk, hogy a Magyarországon dolgozó építészek a legkiforrottabb professzionális CAD megoldást használva hatékonyabban tudják felvenni a versenyt az EU kihívásaival szemben. Ezért kínáljuk a szoftvert még az EU csatlakozás előtt kedvezőbb áron."- mondta Kovács Kornél, a Graphisoft közép- és kelet-európai értékesítési menedzsere.

A Graphisoft a Construmán jelenti be az ArchiFM termékcsalád legújabb magyar nyelvű, 8.1-es verzióját. Ez a termékcsalád biztosítja a kompatibilitást az ArchiCAD 8.1-es verziójával. A Graphisoft az új verziót a múlt év végén dobta piacra Németországban, ahol a termék rendkívül pozitív fogadtatásra talált. Magyarországon az ArchiFM a legelterjedtebb létesítménygazdálkodási rendszer, jelentős nagyvállalati ügyfélkörrel.

Az idei Construma kiállításon a Graphisoft a Magyar Építész Kamarával közösen lesz jelen a "D" pavilon 302/C standján. A MÉK jelen lévő munkatársától az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak az építészeti munkát befolyásoló jogszabályváltozásokról, illetve tájékozódhatnak a MÉK legújabb szakmai kiadványairól.

HR BLOGGER
hrbonbon  |  2021.06.22 14:01
Article written by Olivier Legrand, Managing Partner AIMS International Belgium & Global Practice Le...
perfekt  |  2021.06.22 08:10
Valószínűleg már senkit nem lep meg, hogy a nyári meleggel együtt érkezik az adótörvény csomag, amel...
hrdoktor  |  2021.06.21 05:58
A szemek alatti karikák a legtöbb embernél nem csak a genetikával, hanem az életmóddal is összefügge...
legacykft  |  2021.06.18 18:55
Az elmúlt évek munkaerőpiaci helyzetéből kifolyólag jellemzően olyan kérdések foglalkoztatták a cége...
ajovomunkahelye  |  2021.06.17 09:16
Hogyan alakult a munkavállalói elkötelezettség a járvány kitörésétől kezdve? Az első hullámban még m...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 25. péntek
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
EZT OLVASTAD MÁR?