25 °C Budapest
Tudatos növekedés az MKB Bank segítségével (x)

Tudatos növekedés az MKB Bank segítségével (x)

Pénzcentrum
2020. december 14. 05:00

Hatékonyságnövelés, tudatos jövőtervezés, fejlesztések.

A koronavírus-járvány második szakaszában a vállalkozások már nem a túlélésre, hanem a korszerűsítésre, a növekedésre és a termelékenységre fókuszálnak. Az MKB Pénzügyi Csoport komplex szolgáltatásaival, kedvező pénzügyi konstrukciókkal, digitális fejlesztésekkel és szakértő tanácsadással is támogatni tudja őket terveik megvalósításban.

Szarka László, középvállalati divízió igazgató, MKB Bank

"Azt látjuk, hogy a vállalati igények a pandémia második szakaszában sokkal célzottabbak, tudatosabbak. Tavasszal sokan azt érezték, hogy kimaradnak valamiből, ha nem veszik igénybe a kedvezményes finanszírozási eszközöket. Konkrét céljuk, tervük, amire fel akarták használni a hiteltermékeket azonban nem volt. A mostani időszakban a vállalatok céljai már kiforrottabbak, de az óriási hitelkínálatot sokszor nehezen látják át." - mondta Szarka László, az MKB Bank Középvállalati Divíziójának igazgatója azzal kapcsolatban, hogy rövid idő alatt számos vállalatoknak szóló termék jelent meg a piacon, amelyek akár támogatásokkal is kombinálhatóak.

Szakértő tanácsadás

"Folyamatosan figyeljük az új, támogatott hitel- és garancia termékek megjelenését, hogy mielőbb beépíthessük őket az MKB Bank pénzügyi palettájába. Szakértő tanácsadóink pedig naprakész információk birtokában tudnak ügyfeleink segítségére lenni. A pontos fejlesztési igények ismeretében megtalálják az optimális finanszírozási lehetőséget és testreszabott megoldásokkal állnak elő. Most ezzel tudunk a legtöbbet segíteni a vállalkozásoknak." 

Kevesebb cég van bajban

Szarka László szerint az elhúzódó krízis ellenére most úgy tűnik, kevesebb vállalkozás van bajban. "Üdvözöljük a hitelmoratórium meghosszabbítását, de azt látjuk, hogy az MKB Bank vállalati ügyfelei kisebb arányban élnek majd ezzel a lehetőséggel, hiszen kevesen küzdenek strukturális problémákkal. Ez annak is köszönhető, hogy a közép- és nagyvállalati szegmensben jobban megtalálható a stratégiai gondolkodás, amely ügyfélkörben egyébként az MKB Bank hagyományosan erős. Az MKB Bank és tanácsadói a vállalkozásokra továbbra is partnerként tekintenek és a folyamatosan változó gazdasági helyzetben is támogatják őket céljaik elérésében. Az MKB Bank komplex szolgáltatásain túl a teljes MKB Pénzügyi Csoport is a vállalkozások mögött áll és a lízingfinanszírozásban, a megtakarítások kezelésében vagy többek között a pályázati tanácsadásban is segítséget nyújt számukra."

https://mkb.hu/uzleti/vallalatoknak/tamogatott-hitelek 

(x)

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. július 31. szombat
Oszkár
30. hét
EZT OLVASTAD MÁR?