13 °C Budapest

Újra itt az MKB hitelakció - fizetnek, ha nem kapod meg két hét alatt

Pénzcentrum
2007. március 1. 14:05

Az MKB Bank tavaly év végén kiemelkedően sikeres lakáshitel akciót indított. A pénzintézet vállalta, hogy a szükséges feltételek teljesítése esetén akár két héten belül folyósítja az igényelt hitelt. A szolgáltatás népszerűsége és a jelentős ügyféligények miatt a Bank február végétől megújította lakásvásárlási hitelakcióját.

Az akció a Bank erre vonatkozó szabályzatában meghatározott módon benyújtott Hitelkérelmekre és az azok alapján létrejövő Hitelügyletekre vonatkozik.

Az MKB Bank vállalja, hogy az akció szabályzatában részletezett feltételeknek megfelelő hitelügyletek esetében két héten belül Folyósíthatósági Igazolást bocsát ki. Amennyiben a Bank vállalásának a neki felróható okból nem tesz eleget, az ügyfél számára az akció hatálya alá tartozó hitelügylet első évében nem számítja fel a vonatkozó kondíciós listában közzétett aktuális kamatot (azaz egyéves kamatperiódusú hitelügyletek esetében az első, míg három hónapos kamatperiódusú ügyletek esetében az első négy kamatperiódusban nem számít fel kamatot.

Az akcióban szereplő lakáshitelt kizárólag telek, használt vagy új lakás, ház vásárlására vehetik igénybe az érdeklődők.
Az akciós hitel igényelhető, svájci frankban, euróban és forintban egyaránt. Így biztosítja az MKB a lehetőséget ügyfelei számára az árfolyamkockázat vállalásának eldöntésére.
Az igényelhető hitelösszeg felső határát a Bank vásárlás esetén a fedezetül szolgáló ingatlan piaci értékéhez igazítja. Az ingatlan Bank által elfogadott piaci értékének akár 75-80%-áig lehetséges hitelt felvenni.
Az ügyfelek megválaszthatják, hogy a hónap mely napján kívánják törleszteni hitelüket, svájci frank és euró lakáshitelek esetében válaszható a törlesztési mód, ezen felül akár egy év tőketörlesztési haladék is igényelhető. Így az első évben lényegesen alacsonyabbak a havi törlesztőrészletek, ami segítséget nyújthat az új lakással kapcsolatos egyéb beruházások megvalósításához.

Az akció pontos részleteiről és feltételeiről az MKB valamennyi bankfiókjában vagy a Bank honlapján tájékozódhatnak a "Lakáshitel két hét alatt" Akciós Lakáshitel Kampányának Szabályzata és Részvételi Feltételei" c. dokumentumból.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 23. 16:59
Hosszan tartó súlyos betegség után érte őt a halál.
Bankmonitor  |  2024. április 23. 16:07
Az MNB ma az alapkamat további csökkentéséről döntött: az irányadó kamatszint 50 bázispontos mérsékl...
Holdblog  |  2024. április 23. 12:12
A nyers kakaóbab felhasználásának és kinálatának aránya már harmadik éve deficites, és a jövő is biz...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem