Újra itt az MKB hitelakció - fizetnek, ha nem kapod meg két hét alatt

Pénzcentrum
2007. március 1. 14:05

Az MKB Bank tavaly év végén kiemelkedően sikeres lakáshitel akciót indított. A pénzintézet vállalta, hogy a szükséges feltételek teljesítése esetén akár két héten belül folyósítja az igényelt hitelt. A szolgáltatás népszerűsége és a jelentős ügyféligények miatt a Bank február végétől megújította lakásvásárlási hitelakcióját.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az akció a Bank erre vonatkozó szabályzatában meghatározott módon benyújtott Hitelkérelmekre és az azok alapján létrejövő Hitelügyletekre vonatkozik.

Az MKB Bank vállalja, hogy az akció szabályzatában részletezett feltételeknek megfelelő hitelügyletek esetében két héten belül Folyósíthatósági Igazolást bocsát ki. Amennyiben a Bank vállalásának a neki felróható okból nem tesz eleget, az ügyfél számára az akció hatálya alá tartozó hitelügylet első évében nem számítja fel a vonatkozó kondíciós listában közzétett aktuális kamatot (azaz egyéves kamatperiódusú hitelügyletek esetében az első, míg három hónapos kamatperiódusú ügyletek esetében az első négy kamatperiódusban nem számít fel kamatot.

Az akcióban szereplő lakáshitelt kizárólag telek, használt vagy új lakás, ház vásárlására vehetik igénybe az érdeklődők.
Az akciós hitel igényelhető, svájci frankban, euróban és forintban egyaránt. Így biztosítja az MKB a lehetőséget ügyfelei számára az árfolyamkockázat vállalásának eldöntésére.
Az igényelhető hitelösszeg felső határát a Bank vásárlás esetén a fedezetül szolgáló ingatlan piaci értékéhez igazítja. Az ingatlan Bank által elfogadott piaci értékének akár 75-80%-áig lehetséges hitelt felvenni.
Az ügyfelek megválaszthatják, hogy a hónap mely napján kívánják törleszteni hitelüket, svájci frank és euró lakáshitelek esetében válaszható a törlesztési mód, ezen felül akár egy év tőketörlesztési haladék is igényelhető. Így az első évben lényegesen alacsonyabbak a havi törlesztőrészletek, ami segítséget nyújthat az új lakással kapcsolatos egyéb beruházások megvalósításához.

Az akció pontos részleteiről és feltételeiről az MKB valamennyi bankfiókjában vagy a Bank honlapján tájékozódhatnak a "Lakáshitel két hét alatt" Akciós Lakáshitel Kampányának Szabályzata és Részvételi Feltételei" c. dokumentumból.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06