Újra itt az MKB hitelakció - fizetnek, ha nem kapod meg két hét alatt

Pénzcentrum
2007. március 1. 14:05

Az MKB Bank tavaly év végén kiemelkedően sikeres lakáshitel akciót indított. A pénzintézet vállalta, hogy a szükséges feltételek teljesítése esetén akár két héten belül folyósítja az igényelt hitelt. A szolgáltatás népszerűsége és a jelentős ügyféligények miatt a Bank február végétől megújította lakásvásárlási hitelakcióját.

Az akció a Bank erre vonatkozó szabályzatában meghatározott módon benyújtott Hitelkérelmekre és az azok alapján létrejövő Hitelügyletekre vonatkozik.

Az MKB Bank vállalja, hogy az akció szabályzatában részletezett feltételeknek megfelelő hitelügyletek esetében két héten belül Folyósíthatósági Igazolást bocsát ki. Amennyiben a Bank vállalásának a neki felróható okból nem tesz eleget, az ügyfél számára az akció hatálya alá tartozó hitelügylet első évében nem számítja fel a vonatkozó kondíciós listában közzétett aktuális kamatot (azaz egyéves kamatperiódusú hitelügyletek esetében az első, míg három hónapos kamatperiódusú ügyletek esetében az első négy kamatperiódusban nem számít fel kamatot.

Az akcióban szereplő lakáshitelt kizárólag telek, használt vagy új lakás, ház vásárlására vehetik igénybe az érdeklődők.
Az akciós hitel igényelhető, svájci frankban, euróban és forintban egyaránt. Így biztosítja az MKB a lehetőséget ügyfelei számára az árfolyamkockázat vállalásának eldöntésére.
Az igényelhető hitelösszeg felső határát a Bank vásárlás esetén a fedezetül szolgáló ingatlan piaci értékéhez igazítja. Az ingatlan Bank által elfogadott piaci értékének akár 75-80%-áig lehetséges hitelt felvenni.
Az ügyfelek megválaszthatják, hogy a hónap mely napján kívánják törleszteni hitelüket, svájci frank és euró lakáshitelek esetében válaszható a törlesztési mód, ezen felül akár egy év tőketörlesztési haladék is igényelhető. Így az első évben lényegesen alacsonyabbak a havi törlesztőrészletek, ami segítséget nyújthat az új lakással kapcsolatos egyéb beruházások megvalósításához.

Az akció pontos részleteiről és feltételeiről az MKB valamennyi bankfiókjában vagy a Bank honlapján tájékozódhatnak a "Lakáshitel két hét alatt" Akciós Lakáshitel Kampányának Szabályzata és Részvételi Feltételei" c. dokumentumból.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 7. 15:55
A producer-showman vitába szállt Gulyás Márton műsorvezetővel arról, hogy a TV2 a Fidesz televíziója...
Kiszámoló  |  2022. december 7. 10:54
Nem akartam írni róla, de annyian kértétek, hát írok egy keveset Matolcsy jegybankelnök beszédéről,...
Bankmonitor  |  2022. december 7. 10:41
Emelkedik a rövid futamidejű lakossági állampapírok kamata. Egy-két éves futamidőre már évi 9-9,5 sz...
Holdblog  |  2022. december 7. 06:03
A központi bankok idén újra ráéreztek az arany ízére: a jegybankok 2022 harmadik negyedévében globál...
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19