Megszólalt az EFOTT: fogunk még idén fesztiválozni?

2020. március 17. 13:02

Alig pár hónap van már a fesztiválszezonig. Hétfőn a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound szervezői bejelentették, azzal számolnak, mind a három nagy fesztivált megtartják. Kíváncsiak voltunk, mire készül a többi fesztivál, ők is hasonlóan optimista forgatókönyvvel számolnak-e.


"Az EFOTT fesztivál idejéig még 4 hónap van, így biztosat mondani lehetetlen lenne, találgatásokba pedig jobb nem belemenni. Válságról és válságtervről ebben a szakaszban még korai lenne beszélni, mi abban bízunk, és arra készülünk is, hogy 2020. július 15-20. között meg tudjuk tartani a rendezvényt" - mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató, hozzátéve, folyamatosan nyomon követik a híreket, figyelik a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket.

Válassz személyre szabott személyi kölcsönt kalkulátorunkban!

Elmondta azt is, ha úgy a helyzet úgy alakul, akkor elképzelhető, hogy a fesztivál dátuma változni fog. Ez esetben valószínűleg a fellépők sorában is lenne némi változás, de tekintettel arra, hogy az EFOTT erősen hazai zenekarokkal dolgozó rendezvény, és a fellépőkkel folyamatos a kapcsolattartás, így Maszlavér Gábor úgy fogalmazott, feltételezhetően túl sok módosítás nem történne.

"A fiatalokat megszólítani kívánó szervezetek, kitelepülő szolgáltatók és vállalkozások esetében azt látjuk, hogy továbbra is optimistán állnak az eredeti dátumhoz, ráadásul a pénzügyi elszámolás a teljesítést követően történik, így kockázatot sem kell vállalniuk" - jegyezte meg.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Megkerestük a Campus Fesztivált is, amit elvileg július 22-e és 26-a közt rendeznek meg, ők közölték, a kérdéseinkre várhatóan májusban, 60 nappal a rendezvény előtt tudnak válaszolni.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 30. hétfő
Martina, Gerda
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?